FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Am I
Quiz about Who Am I

Who Am I? Trivia Quiz


What you have to do is to try and work out who the description is about! You have a choice of four characters from "The Lord of the Rings". Good luck! :)

A multiple-choice quiz by Clare7. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lord of the Rings

Author
Clare7
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
109,650
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
20003
Last 3 plays: Guest 71 (10/10), Guest 173 (10/10), Guest 107 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. I am Boromir's father and the Steward of Gondor. Hint


Question 2 of 10
2. I have been robbed of something very precioussssss of mine... Hint


Question 3 of 10
3. I am heir to the throne of Gondor, and am known as many names! Hint


Question 4 of 10
4. I own the inn called "The Prancing Pony" in Bree. Hint


Question 5 of 10
5. I am the daughter of Elrond and am greatly in love with Aragorn! Hint


Question 6 of 10
6. I am Boromir's brother. Hint


Question 7 of 10
7. I accidently knocked a piece of armor down the well in Moria! Hint


Question 8 of 10
8. Sam is in love with me and secretly I'm in love with him! Hint


Question 9 of 10
9. I received three hairs of the Lady Galadriel's as my gift from her. (Extended DVD version and the book only.) Hint


Question 10 of 10
10. I am the Elf in Lothlórien who showed the company to Galadriel and Celeborn. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 29 2024 : Guest 71: 10/10
Feb 28 2024 : Guest 173: 10/10
Feb 27 2024 : Guest 107: 10/10
Feb 27 2024 : LauraMcC: 10/10
Feb 23 2024 : Guest 74: 10/10
Feb 22 2024 : Guest 69: 7/10
Feb 20 2024 : Guest 206: 10/10
Feb 15 2024 : Guest 172: 5/10
Feb 15 2024 : Guest 93: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I am Boromir's father and the Steward of Gondor.

Answer: Denethor

Boromir was sent to Rivendell by Denethor to find answers about a dream he had. Then Boromir joined the Company.
2. I have been robbed of something very precioussssss of mine...

Answer: Gollum/Smeagol

Gollum/Sméagol used to own the Ring of Power until Bilbo Baggins picked it up. Gollum/Sméagol always called the ring his preciousssss!
3. I am heir to the throne of Gondor, and am known as many names!

Answer: Aragorn

Aragorn is also known as Strider and Dunadan. He is Isildur's heir and heir to the throne of Gondor.
4. I own the inn called "The Prancing Pony" in Bree.

Answer: Barliman Butterbur

Barliman Butterbur owns the inn called "The Prancing Pony" which is situated in Bree. Frodo and co. stopped off there on their journey and that is where they met Aragorn.
5. I am the daughter of Elrond and am greatly in love with Aragorn!

Answer: Arwen

Arwen wants to stay with Aragorn as she is greatly in love with him but her father (Elrond) wants her to go to the Grey Havens with the rest of her kin.
6. I am Boromir's brother.

Answer: Faramir

Frodo and Sam met Faramir on their journey, but being wiser than his brother, he let Frodo go and did not try to take the Ring.
7. I accidently knocked a piece of armor down the well in Moria!

Answer: Pippin Took

Yes the fool of a Took! By knocking the armor down the well Pippin alerted the orcs and goblins that they're there and set them after the them!
8. Sam is in love with me and secretly I'm in love with him!

Answer: Rosie

Rosie is a hobbit back in the Shire that Sam has a secret crush on! The rest are all children of Sam and Rosie when they get married!
9. I received three hairs of the Lady Galadriel's as my gift from her. (Extended DVD version and the book only.)

Answer: Gimli

Gimli was greatly in love with the Lady Galadriel and so asked for a single strand of her hair as a memento. She gave him three!
10. I am the Elf in Lothlórien who showed the company to Galadriel and Celeborn.

Answer: Haldir

Haldir met them at the borders of Lothlórien and was going to shoot them (thinking they were intruders)!
Source: Author Clare7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us