FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Air Supply Lyrics
Quiz about Air Supply Lyrics

Air Supply Lyrics Trivia Quiz


What would the early '80's be without Air Supply? (Admit it, you used to sing along too!) This quiz is simple; I give you the lyrics, you give me the song! All songs in this quiz were top 40 hits. (Just to make it easy!)

A multiple-choice quiz by Chadler. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Air Supply

Author
Chadler
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,606
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3254
- -
Question 1 of 10
1. "I know I'll be the one to lose if I'm so wrong; Don't be afraid to put your heart on the line; I'll take you where I know you belong" Hint


Question 2 of 10
2. "The moment that we touched I knew that there would be" Hint


Question 3 of 10
3. "I realize the best part of love is the thinnest slice and it don't count for much" Hint


Question 4 of 10
4. "I'm lying alone with my head on the phone; Thinking of you 'til it hurts" Hint


Question 5 of 10
5. "You're my fantasy, you're my reality" Hint


Question 6 of 10
6. "Here I am" Hint


Question 7 of 10
7. "I can make tonight forever, or I can make it disappear by the dawn; And I can make you every promise that has ever been made, and I can make all your demons be gone."
Hint


Question 8 of 10
8. "You say you want me, need me, love me baby" Hint


Question 9 of 10
9. "Close your eyes I want to ride the skies" Hint


Question 10 of 10
10. "I used to think I was tied to a heartache; That was the heartbreak, but now that I've found you" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I know I'll be the one to lose if I'm so wrong; Don't be afraid to put your heart on the line; I'll take you where I know you belong"

Answer: "Young Love"

From the "Now And Forever" album, this song peaked at #38.
2. "The moment that we touched I knew that there would be"

Answer: "Two Less Lonely People In The World"

Another song from "Now And Forever" which also peaked at #38.
3. "I realize the best part of love is the thinnest slice and it don't count for much"

Answer: "Lost In Love"

Straight off Air Supply's American debut album of the same name, "Lost In Love" climbed to #3 in America and #1 in Australia.
4. "I'm lying alone with my head on the phone; Thinking of you 'til it hurts"

Answer: "All Out Of Love"

Off the "Lost In Love" album, this one made it all the way to #2.
5. "You're my fantasy, you're my reality"

Answer: "Every Woman In The World"

Another top 5 hit from the "Lost In Love" album.
6. "Here I am"

Answer: "The One That You Love" and "Here I Am" both contain this lyric

"The One That You Love" claimed #1 on the US charts, while "Here I Am" climbed to #5. Interestingly, "The One That You Love" contains the phrase "Here I am" in the chorus; while the song "Here I Am" only contains the phrase once, at the very beginning of the song. Both songs appear on the album "The One That You Love".
7. "I can make tonight forever, or I can make it disappear by the dawn; And I can make you every promise that has ever been made, and I can make all your demons be gone."

Answer: "Making Love Out Of Nothing At All"

This song DEBUTED on the "Greatest Hits" album! This was indeed prophetic, as it climbed the charts all the way to #2.
8. "You say you want me, need me, love me baby"

Answer: "Just As I Am"

Since the release of "Making Love", Air Supply has only produced one top 40 song... This is that song, released on the 1985 "Air Supply" album. The song reached #19 and was named VH1's #1 Video for 1985.
9. "Close your eyes I want to ride the skies"

Answer: "Sweet Dreams"

"Sweet Dreams" climbed all the way to #5 and was originally released on the album "The One That You Love".
10. "I used to think I was tied to a heartache; That was the heartbreak, but now that I've found you"

Answer: "Even The Nights Are Better"

This was the only song on the "Now And Forver" album to crack the top 5. It was Air Supply's seventh consecutive single to do so. Okay, now that it's over be honest! Did you know more of these than you care to admit? Send me a message and let me know!
Source: Author Chadler

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us