Quiz about Fallen by Evanescence
Quiz about Fallen by Evanescence

"Fallen" by Evanescence Trivia Quiz


This is a quiz on the great band "Evanescence". Good luck and have fun.

A multiple-choice quiz by live4trivia. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Evanescence

Author
live4trivia
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,000
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5344
Last 3 plays: Guest 75 (5/10), Hdhnttr (5/10), Rizeeve (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Do you remember me, lost for so long. Will you be on the other side,
or will you forget me?" What song are these lyrics from?
Hint

Bring Me to Life
Tourniquet
Going Under
Imaginary

2. Finish this lyric: "Blurring and stirring the truth and the...". Hint

lies
dream
time
thoughts

3. "I'm frightened by what I see, but somehow I know that there's much more to come, immobilized by my fear." What song do these lyrics come from?
Hint

Whisper
Everybody's Fool
Hello
Haunted

4. Finish these lyrics: "But now I'm bound by the life you left behind,your face it haunts my once pleasant...". Hint

dreams
tears
life
existence

5. "Call my name and save me from the dark, bid my blood to run
before I come undone..." What song do these lyrics come from?
Hint

Going Under
Haunted
Everybody's Fool
Bring Me To Life

6. "I believe in you, I'll give up everything just to find you, I have to be with you to live, to breathe..." What song do these lyrics come from?
Hint

Tourniquet
My Immortal
Whisper
Taking Over Me

7. Finish the lyric: "Safe inside myself are all my thoughts of you. Sweet raptured light, it ends here tonight. I'll miss the...".
Hint

life we shared
winter
good times we had
memories

8. "I know the truth now, I know who you are, and I don't love you anymore." What song are these lyrics from? Hint

Taking Over Me
Everybody's Fool
Hello
Going Under

9. Finish the lyric: "Suddenly I know I'm not sleeping. Hello I'm still here, all that's left of...".


Hint

life
yesterday
memories
love

10. "Still can't find what keeps me here, when all this time I've been so hollow inside." What song are these lyrics from?
Hint

Bring Me To Life
My Immortal
Haunted
Whisper


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Do you remember me, lost for so long. Will you be on the other side, or will you forget me?" What song are these lyrics from?

Answer: Tourniquet

Evanescence originated in Little Rock, Arkansas.
2. Finish this lyric: "Blurring and stirring the truth and the...".

Answer: lies

This is from the song "Going Under".
3. "I'm frightened by what I see, but somehow I know that there's much more to come, immobilized by my fear." What song do these lyrics come from?

Answer: Whisper

Evanescence stated that their biggest influences were Bjork,
Danny Elfman and Tori Amos.
4. Finish these lyrics: "But now I'm bound by the life you left behind,your face it haunts my once pleasant...".

Answer: dreams

Amy Lee states that their lyrics are about dark, introspective themes of love, desperation, and despair. She says the point of these lyrics is to let people know that they're not alone in dealing with bad feelings or pain or anything that they go through.
5. "Call my name and save me from the dark, bid my blood to run before I come undone..." What song do these lyrics come from?

Answer: Bring Me To Life

Ben Moody (guitarist) says that the song "Bring Me To Life" is about discovering something or someone that awakens a feeling inside them that they've never had before.
6. "I believe in you, I'll give up everything just to find you, I have to be with you to live, to breathe..." What song do these lyrics come from?

Answer: Taking Over Me

The band consists of Amy Lee (vocals) John LeCompt (guitar), Rocky Gray (drums) and Ben Moody (guitarist).
7. Finish the lyric: "Safe inside myself are all my thoughts of you. Sweet raptured light, it ends here tonight. I'll miss the...".

Answer: winter

This is from the song "My Last Breath".
8. "I know the truth now, I know who you are, and I don't love you anymore." What song are these lyrics from?

Answer: Everybody's Fool

The term "Evanescence" means a dissipation or disappearance like vapor.
9. Finish the lyric: "Suddenly I know I'm not sleeping. Hello I'm still here, all that's left of...".

Answer: yesterday

Amy Lee (vocals) writes her own music and wrote "Bring Me to Life" and "Going Under".
10. "Still can't find what keeps me here, when all this time I've been so hollow inside." What song are these lyrics from?

Answer: Haunted

Amy Lee (vocals) and Ben Moody met in a gymnasium, at a youth camp. Ben heard Amy playing Meat Loaf's "I'd Do Anything for Love" at the piano. He went over to meet her, and she started singing for him. He was blown away by her vocals and talent on the piano. He then asked her to join his band. She agreed.
Source: Author live4trivia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 23 2023 : Guest 75: 5/10
Jan 23 2023 : Hdhnttr: 5/10
Jan 23 2023 : Rizeeve: 6/10
Jan 23 2023 : Beckykelley: 2/10
Jan 23 2023 : HemlockJones: 6/10
Jan 23 2023 : tornadosteve: 10/10
Jan 23 2023 : juras14: 2/10
Jan 23 2023 : englishmint: 2/10
Jan 23 2023 : gracemercy1: 10/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us