FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Loved Her First
Quiz about I Loved Her First

I Loved Her First Trivia Quiz


If you know this song, then you should do well. Fill in the blanks or finish the line. The band, Heartland, sings this song.

A multiple-choice quiz by pink_panther11. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. H

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
240,443
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
344
- -
Question 1 of 10
1. What word belongs in the blank? "Look at the two of you _______ that way, lost in the moment in each other's face." Hint


Question 2 of 10
2. "So much in love, you're alone in this place, like there's everybody else in the world." Is this the correct lyric?


Question 3 of 10
3. Are these the correct lyrics? " I was just like her not long ago, I was her number one she told me so."


Question 4 of 10
4. What word goes in the blank? "But I loved her first, I held her first, and a place in my heart will always be hers, from the first _______ she ________." Hint


Question 5 of 10
5. Fill in the blank. "When she first smiled at me, I knew the love of a father runs deep, and I prayed that she'd find you someday, but it's still hard to ______ her away, I loved her first." Hint


Question 6 of 10
6. Are these the correct lyrics? "How could that pretty woman with you, be the same freckle face kid that I knew?"


Question 7 of 10
7. Are the lyrics True or False? "The one that I read all those stories to, and tucked into bed all those nights."


Question 8 of 10
8. How many times is the word "I" in the chorus? Hint


Question 9 of 10
9. What word goes in the blank? "When she first ______ at me, I knew the love of a father runs deep." Hint


Question 10 of 10
10. What word goes in the blank? "Someday you might know what I'm going through, when a _______ smiles up at you, I loved her first." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What word belongs in the blank? "Look at the two of you _______ that way, lost in the moment in each other's face."

Answer: dancing

At the very beginning of the song. "Look at the two of you dancing that way, lost in the..."
2. "So much in love, you're alone in this place, like there's everybody else in the world." Is this the correct lyric?

Answer: No

It's false, because it's supposed to be: "So much in love, you're alone in this place, like there's nobody else in the world."
3. Are these the correct lyrics? " I was just like her not long ago, I was her number one she told me so."

Answer: False

It's false because it's supposed to be: "I was enough for her not long ago, I was her number one she told me so."
The members of the band were: Charley, Bob, Pat, Brian, and Manda. Bob has three children that are grown up.
4. What word goes in the blank? "But I loved her first, I held her first, and a place in my heart will always be hers, from the first _______ she ________."

Answer: breath, breathed

Charley has sung with many rock and country artists. In fact, too many to name.
5. Fill in the blank. "When she first smiled at me, I knew the love of a father runs deep, and I prayed that she'd find you someday, but it's still hard to ______ her away, I loved her first."

Answer: give

Pat plays the guitar, and started taking lessons when he was 14 years old.
6. Are these the correct lyrics? "How could that pretty woman with you, be the same freckle face kid that I knew?"

Answer: False

It's false because it's supposed to be: "How could that beautiful woman with you, be the same freckle face kid that I knew?"
Pat moved to Colorado after he graduated from collage.
7. Are the lyrics True or False? "The one that I read all those stories to, and tucked into bed all those nights."

Answer: False

It's false because it's supposed to be: "The one that I read all those fairy tales to, and tucked into bed all those nights."
They also sing "Let's Get Dirty."
8. How many times is the word "I" in the chorus?

Answer: 5

Bob is one of the new members of the band, and has loved music all his life.
9. What word goes in the blank? "When she first ______ at me, I knew the love of a father runs deep."

Answer: smiled

"When she first smiled at me" in the chorus.
10. What word goes in the blank? "Someday you might know what I'm going through, when a _______ smiles up at you, I loved her first."

Answer: miracle

Heartland also sings "Too Country."
Source: Author pink_panther11

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us