FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Iron Maiden Lyrics
Quiz about Iron Maiden Lyrics

Tough Music Trivia: Iron Maiden Lyrics | 10 Questions


This is a fairly decent quiz about Iron Maiden lyrics...it is actually very hard to think of 'good' wrong answers.

A multiple-choice quiz by magikist. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Iron Maiden

Author
magikist
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,447
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2795
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 150 (10/10), Guest 83 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'No storm of heavy weather...'? Hint


Question 2 of 10
2. 'The punishment is death for all who live'? Hint


Question 3 of 10
3. 'A contract to keep, and it's service with a smile'? Hint


Question 4 of 10
4. 'Heading straight for them, I press down my guns'? Hint


Question 5 of 10
5. 'I wanna see your blood'? Hint


Question 6 of 10
6. 'Reach the point of no return'? Hint


Question 7 of 10
7. 'You damaged my mind and my soul it just floats through the air'? Hint


Question 8 of 10
8. 'I will hope my soul will fly...'? Hint


Question 9 of 10
9. 'One man and his honor'? Hint


Question 10 of 10
10. Killer instinct, ______ supreme'?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 09 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 27 2024 : Guest 150: 10/10
Apr 08 2024 : Guest 83: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'No storm of heavy weather...'?

Answer: Revelations

'...Will rock the boat, you'll see!' - From the piece of mind album.
2. 'The punishment is death for all who live'?

Answer: Out of the Silent Planet

From the new 'Brave new World' CD.
3. 'A contract to keep, and it's service with a smile'?

Answer: Gangland

From the 'Number of the Beast' album.
4. 'Heading straight for them, I press down my guns'?

Answer: Aces High

This song is my favorite song of all time! :) Oh yeah, its from the powerslave album.
5. 'I wanna see your blood'?

Answer: Iron Maiden

From they're self titled album - Iron Maiden '...I want you to stand and stare'.
6. 'Reach the point of no return'?

Answer: Sea of Madness

From the 'Somewhere in Time' album.
7. 'You damaged my mind and my soul it just floats through the air'?

Answer: Phantom of the Opera

'...You haunt me you taunt me you torture me back in your lair' - From the self titled album.
8. 'I will hope my soul will fly...'?

Answer: The Thin Line between Love and Hate

'...so I will live forever' - Another off the 'Brave New World' CD.
9. 'One man and his honor'?

Answer: Flash of the Blade

Another on from 'Powerslave'.
10. Killer instinct, ______ supreme'?

Answer: animal

This is from 'Sun and Steel', off the 'Piece of Mind' album.
Source: Author magikist

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us