FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Justin Bieber Lyrics
Quiz about Justin Bieber Lyrics

Justin Bieber Lyrics Trivia Quiz


I will give you a lyric from one of Justin Bieber's songs, and you tell me which song it is!

A multiple-choice quiz by salami_swami. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Justin Bieber

Author
salami_swami
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
325,190
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
7908
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), GoodwinPD (10/10), owl007 (6/10).
-
Question 1 of 10
1. Which Justin Bieber song do these lyrics come from?

"Are we an item? Girl quit playin'.
We're just friends? What are you sayin'?"
Hint


Question 2 of 10
2. "I'm not tryin' to rewind, wind, wind, wind, wind.
I wish our hearts would come together as one."

Which song do these lyrics come from?
Hint


Question 3 of 10
3. "Now's the perfect time for me to taste your lipgloss."

Which of Justin Bieber's songs do these lyrics come from?
Hint


Question 4 of 10
4. Which song do these Justin Bieber lyrics come from?

"Your world is my world and my fight is your fight."
Hint


Question 5 of 10
5. "For you I'd write a symphony. I'd tell the violin it's time to sink or swim."

Which Justin Bieber song do these lyrics come from?
Hint


Question 6 of 10
6. "I've always known you were the best; the coolest girl I know."

Which of these songs do these lyrics belong to?
Hint


Question 7 of 10
7. "Gotta believe in me (believe in me), believe me like a fairytale."

These lyrics come from which Justin Bieber song?
Hint


Question 8 of 10
8. "You see my baby up and hit the road. Where she's going that's what nobody knows."

Which of these songs contains these lyrics by Justin Bieber?
Hint


Question 9 of 10
9. Which of Justin Bieber's songs has these lyrics?

"Christmas wasn't merry, 14th of February not one of 'em spent with you."
Hint


Question 10 of 10
10. "It's a big big world (world). It's easy to get lost in it."

Which Justin Bieber song do these lyrics come from?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 22 2024 : Guest 104: 6/10
Jun 15 2024 : GoodwinPD: 10/10
Jun 15 2024 : owl007: 6/10
Jun 15 2024 : sw11: 10/10
Jun 15 2024 : twlmy: 10/10
Jun 15 2024 : gracemercy1: 9/10
Jun 15 2024 : doh1: 10/10
Jun 15 2024 : misstified: 4/10
Jun 15 2024 : notsosmart49: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Justin Bieber song do these lyrics come from? "Are we an item? Girl quit playin'. We're just friends? What are you sayin'?"

Answer: Baby

"Baby" is off of Bieber's 2010 album "My World 2.0". It was debuted as the lead single off the album. The song features Ludacris, who raps in one part of the song. Not only was this an instant hit for Bieber, debuting the Billboard charts at 5, it was also Ludacris' highest charting single up to that point.

Tidbit: Justin Bieber was born March 1, 1994 in Ontario, Canada.
2. "I'm not tryin' to rewind, wind, wind, wind, wind. I wish our hearts would come together as one." Which song do these lyrics come from?

Answer: Eeenie Meenie

"Eeenie Meenie" is from Justin Bieber's 2010 album "My World 2.0". It is sung with Sean Kingston, a Jamaican-American reggae rapper.

Tidbit: "My World 2.0" debuted at the number one spot on the Billboard Top 100.
3. "Now's the perfect time for me to taste your lipgloss." Which of Justin Bieber's songs do these lyrics come from?

Answer: First Dance

"First Dance" is from Justin Bieber's 2009 album "My World". It features Usher, his close friend and mentor.

Tidbit: Justin Bieber was first discovered by Scooter Braun, who found him on YouTube.
4. Which song do these Justin Bieber lyrics come from? "Your world is my world and my fight is your fight."

Answer: One Time

"One Time" was Justin Bieber's debut single for his 2009 album "My World".

Tidbit: Justin Bieber's 2009 hit "One Time", along with the debut album "My World", made him an instant hit around the world, from New Zealand to England to Canada to the US.
5. "For you I'd write a symphony. I'd tell the violin it's time to sink or swim." Which Justin Bieber song do these lyrics come from?

Answer: Somebody to Love

"Somebody to Love" is from Justin Bieber's 2010 album "My World 2.0".

Tidbit: "My World 2.0" debuted at the number one spot on Billboard 200, making Justin Bieber the youngest male to do so since 1963 (Stevie Wonder did it back then). He's also the first to have two of the top five spots since 2004 (Nelly did so in 2004).
6. "I've always known you were the best; the coolest girl I know." Which of these songs do these lyrics belong to?

Answer: Favorite Girl

"Favorite Girl" was Justin Bieber's fourth single, and second digital single, on his 2009 album "My World".

Tidbit: It took only three months for "My World" to reach platinum status in the US. In Canada, it took only about a month. This was the best for any new artist of 2009, until Susan Boyle's "I Dreamed a Dream".
7. "Gotta believe in me (believe in me), believe me like a fairytale." These lyrics come from which Justin Bieber song?

Answer: Bigger

"Bigger" comes from Justin's 2009 album "My World".

Tidbit: Justin Bieber became the second youngest artist to debut at number one on Billboard 200, beaten by only Miley Cyrus' 2008 album "Breakout". Miley, at the time, was 15. So was Justin; he was a close second.
8. "You see my baby up and hit the road. Where she's going that's what nobody knows." Which of these songs contains these lyrics by Justin Bieber?

Answer: Runaway Love

"Runaway Love" is from Justin Bieber's second album, "My World 2.0".

Tidbit: "My World" was the first album to debut at number one on Billboard 200, and then sell even more albums the second week, since the Beatles!
9. Which of Justin Bieber's songs has these lyrics? "Christmas wasn't merry, 14th of February not one of 'em spent with you."

Answer: One Less Lonely Girl

"One Less Lonely Girl" is on Bieber's debut album, "My World".

Tidbit: Justin Bieber was featured in Taylor Swift's "Fearless" Tour.
10. "It's a big big world (world). It's easy to get lost in it." Which Justin Bieber song do these lyrics come from?

Answer: Up

"Up" is from Justin Bieber's 2010 album "My World 2.0".

Tidbit: Have you ever noticed that a few of Justin Bieber's songs begin with him whispering the word "Mafia"? It's a shoutout to one of his producers, the duo of Bruce Waynne and Dirty Swift, together known as "Midi Mafia".
Source: Author salami_swami

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us