Quiz about Lyrics From Westlife Songs
Quiz about Lyrics From Westlife Songs

Lyrics From Westlife Songs Trivia Quiz


The first 5 you've gotta guess what song, the last 5 you've gotta decide which line comes next.

A multiple-choice quiz by GlamazonGal. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
GlamazonGal
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,779
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2779
Last 3 plays: Guest 24 (9/10), Guest 82 (8/10), Guest 82 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'One thing that makes it all complete' Hint

Flying without wings
My love
Try again
I have a dream

2. 'To show you how much I care' Hint

Swear it again
Fool again
Somebody needs you
Close

3. 'I'll be there' Hint

Seasons in the sun
My love
No place that far
Close your eyes

4. 'You're all I'm thinking of' Hint

My love
Try again
Every little thing you do
If I let you go

5. 'Nobody knows' Hint

If I let you go
I have a dream
Loneliness knows me by name
Swear it again

6. 'Some people say ...?' Hint

That even the day must give way to the night
That everything has got it's place in time
We should let it go
I should have read the signs

7. 'Sadly ...?' Hint

I should have seen it coming
I'm all alone
You never gave me
It's not enough

8. 'To promise you my love ...?' Hint

And give my heart to you
To hold you in my arms
To tell you from the heart
And hold you in my arms

9. 'Nobody knows ...?' Hint

But me
What you mean to me
I hide it inside
How much it means

10. 'To help me ...?' Hint

Cope with reality
Find the place I love the most
Through anything
Through reality


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'One thing that makes it all complete'

Answer: Flying without wings

2. 'To show you how much I care'

Answer: Fool again

3. 'I'll be there'

Answer: Seasons in the sun

4. 'You're all I'm thinking of'

Answer: My love

5. 'Nobody knows'

Answer: If I let you go

6. 'Some people say ...?'

Answer: That everything has got it's place in time

7. 'Sadly ...?'

Answer: You never gave me

8. 'To promise you my love ...?'

Answer: To tell you from the heart

9. 'Nobody knows ...?'

Answer: I hide it inside

10. 'To help me ...?'

Answer: Through reality

Source: Author GlamazonGal

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 24: 9/10
Dec 18 2022 : Guest 82: 8/10
Dec 17 2022 : Guest 82: 6/10
Dec 14 2022 : Guest 197: 3/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife Videos Very Difficult
2. Westlife's Third Album Lyrics! Average
3. Westlife 2001 Difficult
4. Luck Of The Irish Tough
5. Westlife Average
6. Westlife - Fill The Lyric! Average
7. Westlife Lyric Quiz Very Easy
8. Famous Westlife Quotes Very Difficult
9. The 3 Westlife Albums Average
10. General Westlife Quiz Tough
11. Finish The Westlife Lyric Average
12. Westlife Quizzy Wizz Tough

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us