Quiz about Finish The Westlife Lyric
Quiz about Finish The Westlife Lyric

Finish The Westlife Lyric Trivia Quiz


I'm bored...this is my quiz...enjoy! :) You're gonna have to finish the lyric...ok?

A multiple-choice quiz by skineena99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
skineena99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
46,136
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4315
Last 3 plays: Guest 24 (9/10), Guest 94 (9/10), Guest 64 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Nobody knows...' Hint

I hide it inside
I want it that way
I keep it to die
I want to fly

2. 'And everything that used to seem so big...' Hint

seems to be dumb
seems to be so wrong
seems to be so tiny
seems to be so small

3. 'To hold you...' Hint

away from harm
in my arms
near me
close

4. 'And it's like flying without wings, 'cause...' Hint

you're my special thing
you mean everything
it's like falling
you are my life

5. 'I lay my love on you...' Hint

it's why I feel so blue
it's all I wanna do
it's all that I can do
it's how I feel about you

6. 'Fade to a picture of...' Hint

your lips kissing me
you body with me
you and me in the sea
our love running free

7. 'I'm too shy to ask, I'm too proud...' Hint

to beg
to lose
to cry
to lie

8. 'Just to make a difference, to make it better for you and me...' Hint

if well, whatever
if you just succeed
if you just believe
if you can just see

9. 'This isn't goodbye, even as I watch you leave, this isn't goodbye, I swear I won't...' Hint

die
sigh
lie
cry

10. 'Hey love, when you ask what I feel I say...' Hint

love
giggly
trust
happy


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Nobody knows...'

Answer: I hide it inside

This is my all time favorite Westlife song...'If I Let You Go'...kick butt!!
2. 'And everything that used to seem so big...'

Answer: seems to be so small

This is my second favorite Westlife song....'Angel's Wings'
3. 'To hold you...'

Answer: in my arms

'My Love'....awesome song.
4. 'And it's like flying without wings, 'cause...'

Answer: you're my special thing

'Flying Without Wings'...that's my fav part of the song...
5. 'I lay my love on you...'

Answer: it's all I wanna do

eh...this one was easy.
6. 'Fade to a picture of...'

Answer: your lips kissing me

'My Private Movie'
7. 'I'm too shy to ask, I'm too proud...'

Answer: to lose

My favorite song again....'If I Let You Go'....can't get enough of it!
8. 'Just to make a difference, to make it better for you and me...'

Answer: if you just believe

'We Are One'....good song too
9. 'This isn't goodbye, even as I watch you leave, this isn't goodbye, I swear I won't...'

Answer: cry

'What Makes A Man'....if anyone really has the answer to that one, just let me know!!!
10. 'Hey love, when you ask what I feel I say...'

Answer: love

'Every Little Thing You Do'....cute song.
Source: Author skineena99

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 24: 9/10
Dec 29 2022 : Guest 94: 9/10
Dec 28 2022 : Guest 64: 8/10
Dec 28 2022 : Guest 37: 2/10
Dec 18 2022 : Guest 82: 9/10
Dec 15 2022 : Guest 118: 9/10
Dec 14 2022 : Guest 197: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife - Fill The Lyric! Average
2. Westlife Lyric Quiz Very Easy
3. Westlife Lyrics 1 Average
4. Westlifes Uptown Girl Average
5. Westlife Lyrics! Average
6. Westlife UK Chart Positions! Easier
7. Lyrics From Westlife Songs Tough
8. Westlife Average
9. Westlife Lyrics Average
10. Westlife's Third Album Lyrics! Average
11. Westlife Rock Average
12. Westlife 2001 Difficult

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us