Quiz about Westlife Rock
Quiz about Westlife Rock

Westlife Rock Trivia Quiz


Welcome to my quiz on the greatest boy band ever. I hope you enjoy doing my quiz on the five top lads.

A multiple-choice quiz by sweetheart1604. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
135,783
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2352
Last 3 plays: Guest 82 (9/10), Guest 82 (8/10), Guest 197 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Mark's full name? Hint

Mark Patrick Michael Feehily
Mark Thomas Michael Feehily
Markus John Patrick Feehily
Markus Michael Patrick Feehily

2. What was Westlife's first number one single called? Hint

'Flying Without Wings'
'Seasons In The Sun'
'Swear It Again'
'If I Let You Go'

3. What is Mark's date of birth? Hint

27 May 1980
28 May 1980
29 May 1981
30 May 1979

4. Who wrote the lyrics for 'Bop Bop Baby'? Hint

Nicky and Kian
Bryan and Mark
Bryan and Shane
Kian and Shane

5. Who sings all the lyrics on 'Imaginary Diva'? Hint

Kian
Mark
Nicky
Shane

6. Which one of these songs is not on any of Westlife's albums? Hint

'No No'
'I Lay My Love On You'
'What Would I Do Without You'
'Imaginary Diva'

7. What was Westlife's fourth single called? Hint

'Unbreakable'
'If I Let You Go'
'Seasons In The Sun'/'I have A Dream'
'Fool Again'

8. Which two Westlife videos have been changed for America? Hint

'World Of Our Own' and 'Seasons In The Sun'
'World Of Our Own' and 'Swear It Again'
'Swear It Again' and 'Flying Without Wings'
'I Have A Dream' and 'When You're Looking Like That'

9. What single had the video starring many stars? Hint

'Uptown Girl'
'Seasons In The Sun'
'Flying Without Wings'
'Tonight'

10. Which Westlife single got beaten to the number one spot by Bob The Builder? Hint

'Uptown Girl'
'Tonight'
'What Makes A Man'
'Bop Bop Baby'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Mark's full name?

Answer: Markus Michael Patrick Feehily

Mark's favourite music artists include Michael Jackson and Mariah Carey.
2. What was Westlife's first number one single called?

Answer: 'Swear It Again'

Westlife has had an amazing 4 years, as they have had 11 number 1's.
3. What is Mark's date of birth?

Answer: 28 May 1980

Mark has a dog called Snoopy.
4. Who wrote the lyrics for 'Bop Bop Baby'?

Answer: Bryan and Shane

Bryan wrote the song 'Bop Bop Baby' for his wife Kerry.
5. Who sings all the lyrics on 'Imaginary Diva'?

Answer: Mark

Kian, Mark, and Shane all come from Sligo in Ireland.
6. Which one of these songs is not on any of Westlife's albums?

Answer: 'What Would I Do Without You'

Westlife made a video for 'I Lay my Love on You' but never brought it out in the UK, as they decided to bring out 'When You're Looking Like That'.
7. What was Westlife's fourth single called?

Answer: 'Seasons In The Sun'/'I have A Dream'

'Seasons In The Sun' got to the number one spot.
8. Which two Westlife videos have been changed for America?

Answer: 'World Of Our Own' and 'Swear It Again'

Westlife is afraid of going to America in case their English fans will forget about them.
9. What single had the video starring many stars?

Answer: 'Uptown Girl'

Westlife's video to 'Uptown Girl' featured stars such as the actor Ioan Gruffudd and Claudia Shiffer.
10. Which Westlife single got beaten to the number one spot by Bob The Builder?

Answer: 'What Makes A Man'

The only singles to have not gone to number one are 'What Makes a Man', 'Bop Bop Baby' and 'Hey Whatever'
Source: Author sweetheart1604

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 20 2022 : Guest 82: 9/10
Dec 17 2022 : Guest 82: 8/10
Dec 14 2022 : Guest 197: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife Videos Very Difficult
2. Westlife's Third Album Lyrics! Average
3. Westlife 2001 Difficult
4. Luck Of The Irish Tough
5. Westlife Average
6. Westlife - Fill The Lyric! Average
7. Westlife Lyric Quiz Very Easy
8. Famous Westlife Quotes Very Difficult
9. The 3 Westlife Albums Average
10. General Westlife Quiz Tough
11. Finish The Westlife Lyric Average
12. Westlife Quizzy Wizz Tough

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us