Quiz about Westlife  Fill The Lyric
Quiz about Westlife  Fill The Lyric

Westlife - Fill The Lyric! Trivia Quiz


Just select the word which completes the lyric of the song. All of these songs feature on the albums of Westlife. Good luck! x x x

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
Bronte
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
65,229
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
5111
Last 3 plays: Guest 131 (9/20), Guest 86 (16/20), Guest 79 (6/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'She's a five foot ten in catsuit and ______ eyes' - What is the missing word here? Hint

Crying
Bambi
Sexy
Baby

2. 'Cos I never wanna see you ________' - Never wanna see you what? Hint

Together
Leave
Cry
Lonely

3. 'And there's nothing left here to remind me, just a memory of your ______' - Can you complete this lyric? Hint

Laugh
Tears
Love
Face

4. 'And my chances slipped away with each time I _______' - What did those Westlife boys do to make their chances slip away? Hint

Lied
Strayed
Cheated
Betrayed

5. 'When we danced and we sang and we ______ all night' - which word goes in here? Hint

Partied
Kissed
Laughed
Hugged

6. 'Just a smile and the ______ is gone, can hardly believe it' - Do you know this one? Hint

Hurt
Pain
Rain
Sadness

7. 'Baby, you should've _______ me, when you were lonely' - Which word completes this Westlife song lyric? Hint

Told
Called
Found
Wanted

8. 'I know that you get me, get me through the _______' - This one is from the album released in 2001 - do you know what the missing word is? Hint

Night
Storm
Pain
Madness

9. 'All you have to do is close your eyes and just reach out your _______' - can you complete this song which Westlife covered? Hint

Arms
Soul
Heart
Hands

10. 'You know I can't afford to buy her ______' - What can't Westlife's salary stretch to? Hint

Diamonds
Pearls
Roses
Dinner

11. 'It's the ________ that she wears' - Can you complete this one? Hint

Mini-Skirt
Perfume
Dresses
Smile

12. 'You can take the _____ even if you fail' - OK, which of these words belongs here? Hint

Future
Oath
Test
Action

13. 'Some find it in the face of their ________' - In the face of who? Hint

Best Friend
Lover
Children
Soulmate

14. 'Funny how life can be so ________' - which word fits in here? Hint

Surprising
Amazing
Exciting
Frustrating

15. 'Other ______ will come along, they always do' - What will come and go, according to this lyric? Hint

Girls
Hearts
Loves
Pains

16. 'I'm too shy to ask, I'm too ______ to lose' - which word...? Hint

Proud
Sad
Scared
Hurt

17. 'Overseas from coast to coast, to find the ______ I love the most' - You MUST know this one!!!! Hint

Girl
Bar
One
Place

18. 'I just close my eyes and you're in my _______' - What about this one....? Hint

Thoughts
Heart
Mind
Dreams

19. 'Together we've climbed hills and ______' - Can you finish this lyric? Hint

Charts
Trees
Mountains
Hearts

20. 'Can't you see why they can't ______ you' - Go on, can you do this one? Hint

See
Love
Ignore
Understand


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'She's a five foot ten in catsuit and ______ eyes' - What is the missing word here?

Answer: Bambi

From the Song 'When You're Looking Like That', which features on both the 'Coast To Coast' and 'World Of Our Own' albums.
2. 'Cos I never wanna see you ________' - Never wanna see you what?

Answer: Cry

From the song 'Swear It Again' from the 'Westlife' album.
3. 'And there's nothing left here to remind me, just a memory of your ______' - Can you complete this lyric?

Answer: Face

From the song 'Against All Odds', which featured Mariah Carey. The song features on the 'Coast To Coast' album. It was originally a hit for Phil Collins in the early 1980s.
4. 'And my chances slipped away with each time I _______' - What did those Westlife boys do to make their chances slip away?

Answer: Lied

From the song 'I Need You' from the album 'Westlife'.
5. 'When we danced and we sang and we ______ all night' - which word goes in here?

Answer: Laughed

From the song 'Bop Bop Baby' on the album 'World Of Our Own'.
6. 'Just a smile and the ______ is gone, can hardly believe it' - Do you know this one?

Answer: Rain

From the song 'I Lay My Love On You' from the album 'Coast To Coast'.
7. 'Baby, you should've _______ me, when you were lonely' - Which word completes this Westlife song lyric?

Answer: Called

From the song 'Fool Again' which appears on the album 'Westlife'.
8. 'I know that you get me, get me through the _______' - This one is from the album released in 2001 - do you know what the missing word is?

Answer: Night

From the song 'When You Come Around' which is on the album 'World Of Our Own'.
9. 'All you have to do is close your eyes and just reach out your _______' - can you complete this song which Westlife covered?

Answer: Hands

From the song 'More Than Words' which is on the 'Westlife' album. This was originally a smash hit in the early nineties for the band Extreme.
10. 'You know I can't afford to buy her ______' - What can't Westlife's salary stretch to?

Answer: Pearls

From the song 'Uptown Girl', which appears on the 'World Of Our Own' album. This song was another cover for Westlife, with it being a hit for Billy Joel in the 1980s.
11. 'It's the ________ that she wears' - Can you complete this one?

Answer: Perfume

This is from the song 'Puzzle Of My Heart' which is on the 'Coast To Coast' album.
12. 'You can take the _____ even if you fail' - OK, which of these words belongs here?

Answer: Future

This is from the song 'I Have A Dream', from the 'Coast To Coast' album. This was originally a hit for Abba. Westlife's version of the song was the UK's first number one hit of 2000!
13. 'Some find it in the face of their ________' - In the face of who?

Answer: Children

From 'Flying Without Wings', which appears on the album 'Westlife'. I thought this lyric was very appropriate because in late summer 2001, Bryan became the first member of Westlife to become a father, when baby Molly was born.
14. 'Funny how life can be so ________' - which word fits in here?

Answer: Surprising

From the song 'World Of Our Own' from the album of the same name.
15. 'Other ______ will come along, they always do' - What will come and go, according to this lyric?

Answer: Girls

From the song 'What Makes A Man' from the album 'Coast To Coast'.
16. 'I'm too shy to ask, I'm too ______ to lose' - which word...?

Answer: Proud

From the song 'If I Let You Go' from the album 'Westlife'.
17. 'Overseas from coast to coast, to find the ______ I love the most' - You MUST know this one!!!!

Answer: Place

From the song 'My Love' which appears on the 'Coast To Coast' album.
18. 'I just close my eyes and you're in my _______' - What about this one....?

Answer: Dreams

From the beautiful song 'Queen Of My Heart' which features in the album 'World Of Our Own'.
19. 'Together we've climbed hills and ______' - Can you finish this lyric?

Answer: Trees

From the song 'Seasons In The Sun', which is on the album 'Westlife'. This song was covered by Westlife after being popular in the 1970s.
20. 'Can't you see why they can't ______ you' - Go on, can you do this one?

Answer: Ignore

From the song 'Every Little Thing You Do' from the album 'Coast To Coast'.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 131: 9/20
Jan 27 2023 : Guest 86: 16/20
Jan 23 2023 : Guest 79: 6/20
Jan 22 2023 : Guest 24: 16/20
Jan 10 2023 : Guest 82: 11/20
Jan 10 2023 : Guest 82: 12/20
Jan 06 2023 : Guest 151: 12/20
Dec 23 2022 : Guest 86: 10/20
Dec 21 2022 : Guest 31: 11/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife Lyric Quiz Very Easy
2. Westlife UK Chart Positions! Easier
3. Finish The Westlife Lyric Average
4. Westlifes Uptown Girl Average
5. Westlife Lyrics! Average
6. Westlife Lyrics Average
7. The 3 Westlife Albums Average
8. Westlife Lyrics 1 Average
9. Westlife's Third Album Lyrics! Average
10. Westlife Rock Average
11. Westlife Average
12. Face To Face With Westlife Songs Average

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us