Quiz about Westlife Lyrics
Quiz about Westlife Lyrics

Westlife Lyrics! Trivia Quiz


I will write a lyric, and you must tell me what song it's from. Good luck to you all!

A multiple-choice quiz by iluvwestlife. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
iluvwestlife
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,292
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3395
Last 3 plays: Guest 24 (5/10), Guest 31 (8/10), Guest 82 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Who ever told you I was letting go?' Hint

'If I Let You Go'
'Swear it Again'
'Uptown Girl'
'My Girl'

2. 'A hole inside my heart' Hint

'If I Let You Go'
'Fragile Heart'
'My Love'
'Close'

3. 'Through any kind of weather, but some day, you will find what you're searching for' Hint

'Try Again'
'My Love'
'What I Want Is What I've Got'
'Swear it Again'

4. 'This memory will last for eternity' Hint

'Queen of My Heart'
'Change the World'
'What Makes A Man'
'Moments'

5. 'Put your mind in doubt, did you think about, everything that we're missing' Hint

'Lay My Love on You'
'Try Again'
'No No'
'World Of Our Own'

6. 'And if your eyes are the last thing that I see' Hint

'Swear it Again'
'Moments'
'I Have a Dream'
'Against all Odds'

7. 'What would you do..If my heart was torn in two?' Hint

'I Miss You'
'More Than Words'
'Seasons in The Sun'
'Tunnel Of Love'

8. 'When all the birds are singing in the sky' Hint

'I Need You'
'Seasons in the Sun'
'My Love'
'Queen of My Heart'

9. 'A girl like you gets what she wants' Hint

'My Love'
'Can't Lose What You Never Had'
'World of Our Own'
'You Make Me Feel'

10. 'Because what we had was built on lies' Hint

'Try Again'
'Miss You'
'Swear it Again'
'More Than Words'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Who ever told you I was letting go?'

Answer: 'Swear it Again'

This was their first number 1 hit.
2. 'A hole inside my heart'

Answer: 'My Love'

This song won 'Record of the Year' in 2002, and it was their 7th Number 1.
3. 'Through any kind of weather, but some day, you will find what you're searching for'

Answer: 'Try Again'

This is song no. 14 on the first album, and another one of my faves!
4. 'This memory will last for eternity'

Answer: 'Queen of My Heart'

This was their 9th Number 1 single.
5. 'Put your mind in doubt, did you think about, everything that we're missing'

Answer: 'No No'

This is the 5th track on the 1st album.
6. 'And if your eyes are the last thing that I see'

Answer: 'Moments'

This is the 8th track on the 1st album - my favourite song!
7. 'What would you do..If my heart was torn in two?'

Answer: 'More Than Words'

This is song 12 on album 1, and is also a cover song.
8. 'When all the birds are singing in the sky'

Answer: 'Seasons in the Sun'

This is another cover, and was on the same CD as 'I Have A Dream'.
9. 'A girl like you gets what she wants'

Answer: 'Can't Lose What You Never Had'

This is the last track on the first album.
10. 'Because what we had was built on lies'

Answer: 'Miss You'

Shane sings lead on this track.
Source: Author iluvwestlife

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 24: 5/10
Dec 21 2022 : Guest 31: 8/10
Dec 18 2022 : Guest 82: 9/10
Dec 17 2022 : Guest 82: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife - Fill The Lyric! Average
2. Westlife Lyric Quiz Very Easy
3. Finish The Westlife Lyric Average
4. Westlife Lyrics 1 Average
5. Westlifes Uptown Girl Average
6. Westlife UK Chart Positions! Easier
7. Lyrics From Westlife Songs Tough
8. Westlife Average
9. Westlife Lyrics Average
10. Westlife's Third Album Lyrics! Average
11. Westlife Rock Average
12. Westlife 2001 Difficult

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us