Quiz about Westlife Lyrics
Quiz about Westlife Lyrics

Westlife Lyrics Trivia Quiz


I already created a quiz on Westlife, so it's time for some lyrics!

A multiple-choice quiz by hsmwl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
hsmwl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
249,044
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2482
Last 3 plays: Guest 86 (9/10), Guest 79 (2/10), Guest 188 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "I'm never gonna say goodbye 'coz I never wanna see you cry. I swore to you my love would remain." From which Westlife song was this? Hint

My Private Movie
If I Let You Go
Swear It Again
Flying Without Wings

2. "When I call you at home and he answers the phone, or I get your machine and I don't hear me, when I lie in my bed with the thoughts in my head, when we danced and we sang and we loved all night." Which 2001 Westlife song was this from? Hint

Bop Bop Baby
Evergreen
World Of Our Own
Queen of My Heart

3. "Eyes like the sunrise, like the rain fall down my soul, and I wonder I wonder why you look at me like that what you thinking, what's behind" From which Westlife song was this? Hint

I Wanna Grow Old With You
Evergreen
Drive(For All Time)
I Cry

4. "Took my hand, touched my heart, held me close, you were always there, by my side, night and day." Which Westlife song was this from? Hint

You Raise Me Up
Tonight
Unbreakable
Flying Without Wings

5. "Some find it sharing every morning, Some in their solitary lives, You'll find it in the works of others, A simple line can make you laugh or cry" From what 1999 Westlife song was this?

Answer: (Three Words)
6. "Once we had it all for the taking, Love was just me and you, You better think twice, About the plans that you're making, Of splitting one world in two" Which Westlife song is this from? Hint

My Love
I Lay My Love On You
What Makes A Man
No No

7. "if every day was as good as today was, then I can't wait till ____" what's next? Hint

tomorrow comes
I'm with you
you come back
tomorrow's here

8. "You lift me up on the wings of___" Which 1999 Westlife song is this from? Hint

bliss
happiness
love
joy

9. "Picture me all over you, Picture you all over me, baby you're the star of my ___" What's next?

Answer: (Two Words)
10. "I wanna grow old with ___" Who does Shane wanna grow old with? Hint

anyone
everyone
you
you and her


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I'm never gonna say goodbye 'coz I never wanna see you cry. I swore to you my love would remain." From which Westlife song was this?

Answer: Swear It Again

"Swear It Again" was Westlife's debut single. It went straight to number one on the UK charts and peaked at number 20 in the US charts.
2. "When I call you at home and he answers the phone, or I get your machine and I don't hear me, when I lie in my bed with the thoughts in my head, when we danced and we sang and we loved all night." Which 2001 Westlife song was this from?

Answer: Bop Bop Baby

"Bop Bop Baby" was released on November 12 in the UK and peaked at number five on the UK charts.
3. "Eyes like the sunrise, like the rain fall down my soul, and I wonder I wonder why you look at me like that what you thinking, what's behind" From which Westlife song was this?

Answer: Evergreen

"Evergreen" was from the album "World Of Our Own" and was a Philippines only release. It failed to chart in the Philippines.
4. "Took my hand, touched my heart, held me close, you were always there, by my side, night and day." Which Westlife song was this from?

Answer: Unbreakable

"Unbreakable" was on the US version of "World of Our Own" and the worldwide version of "Unbreakable-The Greatest Hits Volume One". It peaked at number one on the UK charts.
5. "Some find it sharing every morning, Some in their solitary lives, You'll find it in the works of others, A simple line can make you laugh or cry" From what 1999 Westlife song was this?

Answer: Flying Without Wings

In the US, Westlife is most known for "Flying Without Wings" because it was Westlife's first only US top ten single and it proved succesful for "American Idol" second season winner, Ruben Stuttard. Westlife also did a duet with Korean pop singer BoA, which was put on "Unbreakable-The Greatest Hits Volume One".
6. "Once we had it all for the taking, Love was just me and you, You better think twice, About the plans that you're making, Of splitting one world in two" Which Westlife song is this from?

Answer: No No

"No No" was featured on the "Dreams Come True" DVD. The song was from the group's self-titled debut album.
7. "if every day was as good as today was, then I can't wait till ____" what's next?

Answer: tomorrow comes

The other four Westlife members sang "Moments" for ex member Bryan and his ex wife Kerry during their wedding.
8. "You lift me up on the wings of___" Which 1999 Westlife song is this from?

Answer: love

This was included on the special edition of Westlife's debut album.
9. "Picture me all over you, Picture you all over me, baby you're the star of my ___" What's next?

Answer: private movie

"My Private Movie" was included on the US release of "Westlife".
10. "I wanna grow old with ___" Who does Shane wanna grow old with?

Answer: you

"I Wanna Grow Old With You" was from the group's third album, "World Of Our Own" and was written by Kian, Shane and Brian.
Source: Author hsmwl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 86: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 79: 2/10
Jan 15 2023 : Guest 188: 7/10
Jan 12 2023 : Guest 90: 8/10
Jan 12 2023 : Guest 89: 7/10
Jan 10 2023 : Guest 89: 2/10
Jan 04 2023 : Guest 154: 5/10
Jan 01 2023 : Guest 86: 9/10
Dec 20 2022 : Guest 77: 5/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife - Fill The Lyric! Average
2. Westlife Lyric Quiz Very Easy
3. Finish The Westlife Lyric Average
4. Westlife Lyrics 1 Average
5. Westlifes Uptown Girl Average
6. Westlife Lyrics! Average
7. Westlife UK Chart Positions! Easier
8. Lyrics From Westlife Songs Tough
9. Westlife Average
10. Westlife's Third Album Lyrics! Average
11. Westlife Rock Average
12. Westlife 2001 Difficult

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us