Quiz about Westlifes Third Album Lyrics
Quiz about Westlifes Third Album Lyrics

Westlife's Third Album Lyrics! Quiz


This is a nice little quiz that I made all about the lyrics in Westlife's third album, 'World Of Our Own', Remember no cheating, so keep that album sleeve put away!!!

A multiple-choice quiz by nicole_filan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
nicole_filan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
57,738
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
2428
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'There's so many reasons why our love is guaranteed' Hint

Uptown Girl
When You Come Around
To Be Loved
When You're Looking Like That

2. 'I know what it is I need, it's clear as a shallow stream' Hint

Love Crime
Bop Bop Baby
When You Come Around
To Be Loved

3. 'Why did I ever let you slip away, can't stand another day without you' Hint

If Your Heart's Not In It
I Cry
Angel
Evergreen

4. 'If you've got something to tell me, don't keep it inside' Hint

Walk Away
When You're Looking Like that
If Your Heart's Not In It
Uptown Girl

5. 'You're the only girl I ever need, because you're more beautiful than I have ever seen' Hint

I Cry
Don't Say It's Too Late
Evergreen
Queen Of My Heart

6. 'Stop playing games, now you know it's not fair' Hint

Why Do I Love You
Don't Let Me Go
If Your Hearts Not In It
I Wanna Grow Old With You

7. 'Carefully you planned it, I got to know just a minute too late' Hint

Why Do I Love You
When You're Looking Like That
Don't Let Me Go
World Of Our Own

8. 'Some people want it all, some only want the fun' Hint

Drive
World Of Our Own
Queen Of My Heart
Uptown Girl

9. 'I've been a fool, didn't see behind the friend in you' Hint

I Cry
Imaginary Diva
Walk Away
Drive

10. 'Now I'm alone I'm thinking of stupid, hurtful small things like' Hint

Bop Bop Baby
Walk Away
I Wanna Grow Old With You
If Your Hearts Not In It

11. 'And I will accept the blame for burning out the flame' Hint

Don't Say It's Too Late
Bop Bop Baby
Angel
Don't Let Me Go

12. 'Took for granted everything we had, as if I'd find someone who's just like you' Hint

Don't Say It's Too Late
To Be Loved
World Of Our Own
Why Do I Love You

13. 'The time we spent apart will make our love grow stronger' Hint

World Of Our Own
Queen Of My Heart
Love Crime
I Wanna Grow Old With You

14. 'And everywhere you turn, there's vultures and thieves at your back' Hint

Angel
I Cry
Imaginary Diva
When You Come Around

15. 'Who was I trying to fool, thinking our love would break the rule' Hint

I Cry
Love Crime
Drive
Evergreen


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'There's so many reasons why our love is guaranteed'

Answer: When You Come Around

Kian and Nicky co-wrote this in Dublin, Kian says that it is very special to him.
2. 'I know what it is I need, it's clear as a shallow stream'

Answer: To Be Loved

Shane says that he thinks that this is one of Westlife's lyrically best songs.
3. 'Why did I ever let you slip away, can't stand another day without you'

Answer: I Cry

This is one of Kian's personal favourites!
4. 'If you've got something to tell me, don't keep it inside'

Answer: If Your Heart's Not In It

Ths song, along with 'Imaginary Diva', is Nicky's favourite.
5. 'You're the only girl I ever need, because you're more beautiful than I have ever seen'

Answer: Evergreen

6. 'Stop playing games, now you know it's not fair'

Answer: Don't Let Me Go

Kian's opinion of this song : 'It's chilled and relaxed, showing the bouncy, quirky side of Westlife, with some funky record scratching too'.
7. 'Carefully you planned it, I got to know just a minute too late'

Answer: Why Do I Love You

This was written by the same people as 'If I Let You Go', 'My Love' and 'Fool Again'.
8. 'Some people want it all, some only want the fun'

Answer: Drive

The lads decribe this as an R 'n' B track with the same style as Gabrielle tends to use.
9. 'I've been a fool, didn't see behind the friend in you'

Answer: Walk Away

10. 'Now I'm alone I'm thinking of stupid, hurtful small things like'

Answer: Bop Bop Baby

This was co-written by Shane and Bryan, and Bryan calls his daughter Molly his Bop Bop Baby in his thank yous.
11. 'And I will accept the blame for burning out the flame'

Answer: Don't Say It's Too Late

12. 'Took for granted everything we had, as if I'd find someone who's just like you'

Answer: World Of Our Own

This is the title track of the album.
13. 'The time we spent apart will make our love grow stronger'

Answer: I Wanna Grow Old With You

This song took 3 years for Shane, Bryan and Kian to write.
14. 'And everywhere you turn, there's vultures and thieves at your back'

Answer: Angel

This song was originally written and recorded by Sarah McLachlan.
15. 'Who was I trying to fool, thinking our love would break the rule'

Answer: Love Crime

'Love Crime' is another track co-written by Shane and Bryan.
Source: Author nicole_filan

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us