Quiz about Shane And Nicky From Westlife
Quiz about Shane And Nicky From Westlife

Shane And Nicky From Westlife Trivia Quiz


Five questions on Shane and five on Nicky!

A multiple-choice quiz by kevinbsb2k. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Author
kevinbsb2k
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,751
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2121
Last 3 plays: Guest 82 (6/10), Guest 82 (4/10), Guest 197 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. When did Nicky and Georgina get married? Hint

They arent married yet
August 2003
July 2003
Janurary 2002

2. How long was Nicky with Leeds for? Hint

3 Years
6 months
1 Year
2 Years

3. Where was Nicky born? Hint

Tipperary
Sligo
Dublin
Cork

4. What is Nickys favourite song of all time? Hint

'No Matter What' Boyzone
'Against All Odds' Phil Collins
'All I Have To Give' BSB
'I Have A Dream' Abba

5. Who helped Nicky buy his first car? Hint

Steve Mac
Bryan
Ronan Keating
Louis Walsh

6. What was the first record that Shane bought?

Answer: (Two Words (just the song. Hint: westlife covered this song recently))
7. When Shane was asked who he wanted to be stuck in a lift with, who did he say? Hint

Faith Hill
Beyonce Knowles
Britney Spears
Michelle Mcmanus

8. What do the rest of the band say is Shanes worst feature? Hint

He has a short attention span
He's always going on about supporting BSB in 1998
He talks about Sligo too much
Boasting about being the most popualr

9. What does Shane like to do when he goes home? Hint

chill out
help in his new shop
ride horses
All of these

10. How many horses does Shane have as of October 2001?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When did Nicky and Georgina get married?

Answer: August 2003

2. How long was Nicky with Leeds for?

Answer: 2 Years

3. Where was Nicky born?

Answer: Dublin

4. What is Nickys favourite song of all time?

Answer: 'Against All Odds' Phil Collins

5. Who helped Nicky buy his first car?

Answer: Ronan Keating

6. What was the first record that Shane bought?

Answer: Uptown Girl

7. When Shane was asked who he wanted to be stuck in a lift with, who did he say?

Answer: Faith Hill

8. What do the rest of the band say is Shanes worst feature?

Answer: He has a short attention span

9. What does Shane like to do when he goes home?

Answer: All of these

10. How many horses does Shane have as of October 2001?

Answer: 5

Source: Author kevinbsb2k

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 18 2022 : Guest 82: 6/10
Dec 17 2022 : Guest 82: 4/10
Dec 14 2022 : Guest 197: 3/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Westlife Videos Very Difficult
2. Westlife's Third Album Lyrics! Average
3. Westlife 2001 Difficult
4. Luck Of The Irish Tough
5. Westlife Average
6. Westlife - Fill The Lyric! Average
7. Westlife Lyric Quiz Very Easy
8. Famous Westlife Quotes Very Difficult
9. The 3 Westlife Albums Average
10. General Westlife Quiz Tough
11. Finish The Westlife Lyric Average
12. Westlife Quizzy Wizz Tough

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us