FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics of Carolyn Dawn Johnson
Quiz about Lyrics of Carolyn Dawn Johnson

Lyrics of Carolyn Dawn Johnson Quiz


These lyrics are taken right out of the book from "Room with a View". I'll give you the lyric and you give me the song!

A multiple-choice quiz by saraluvsu2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. J

Author
saraluvsu2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,642
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
137
- -
Question 1 of 10
1. What song did the lyrics "I know tomorrow my best friend, will be my coffee cup" come from? Hint


Question 2 of 10
2. What song did the lyrics "I only got ten miles to go, before I cross the state line" come from? Hint


Question 3 of 10
3. What song did the lyrics "The sunlight on my shoulders, the smile on my face" come from?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. What song did the lyrics "I wanna hold you close, I wanna push you away, I wanna make you go, I wanna make you stay" come from? Hint


Question 5 of 10
5. What song did the lyrics "It's in the hands of fate, there's nothing I can do" come from? Hint


Question 6 of 10
6. What song did the lyrics "Like someone took a brush and painted their hearts" come from?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. What song did the lyrics "Not think about how you made me cry" come from? Hint


Question 8 of 10
8. What song did the lyrics "One fall, that's all, I don't know who it's gonna be" come from? Hint


Question 9 of 10
9. What song did the lyrics "If I'm not over you" come from? Hint


Question 10 of 10
10. What song are the lyrics "It hurts so much to leave" from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song did the lyrics "I know tomorrow my best friend, will be my coffee cup" come from?

Answer: I Don't Want You To Go

This song is one of her hits off her album. It's one of my favorites.
2. What song did the lyrics "I only got ten miles to go, before I cross the state line" come from?

Answer: Georgia

This is the first song that was released on her album.
3. What song did the lyrics "The sunlight on my shoulders, the smile on my face" come from?

Answer: You Are

This is another hit off of her album. It's also one of my favorites and a future wedding song!
4. What song did the lyrics "I wanna hold you close, I wanna push you away, I wanna make you go, I wanna make you stay" come from?

Answer: Complicated

This song I believe was her second hit off the album.
5. What song did the lyrics "It's in the hands of fate, there's nothing I can do" come from?

Answer: One Day Closer To You

This is a song about her not finding love yet, but being very hopeful of finding it soon.
6. What song did the lyrics "Like someone took a brush and painted their hearts" come from?

Answer: Masterpiece

This song was written about a couple that lived in High River, Alberta. It is a true story and a very sad one.
7. What song did the lyrics "Not think about how you made me cry" come from?

Answer: I'll Think Of You That Way

This is one of my favorites. It shows you can still be nice and look at the brighter side after a break up.
8. What song did the lyrics "One fall, that's all, I don't know who it's gonna be" come from?

Answer: Love Is Always Worth The Ache

This is definitely a song about putting up with your other half.
9. What song did the lyrics "If I'm not over you" come from?

Answer: Georgia

Again, this was her first hit. It's about how hard it is to leave a relationship.
10. What song are the lyrics "It hurts so much to leave" from?

Answer: Not Enough To Stay

Source: Author saraluvsu2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us