Quiz about Match Rush song with album
Quiz about Match Rush song with album

Match Rush song with album Trivia Quiz


This quiz will supply you with a Rush song and you will need to answer what record(CD) the song is on.

A multiple-choice quiz by Tim7518. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Rush

Author
Tim7518
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
17,066
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2777
Last 3 plays: Guest 90 (10/10), Guest 50 (7/10), Guest 24 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Bastille Day' appeared on which Rush album. Hint

Fly By Night
Caress of Steel
Rush
Permenant Waves

2. 'Driven' appeared on which Rush album. Hint

Test For Echo
Roll the Bones
Counterparts
Hold your Fire

3. 'Natural Science' appeared on which Rush album. Hint

Permanent Waves
2112
Moving Pictures
Signals

4. 'Xanadu' appeared on which Rush album. Hint

Grace Under Pressure
Signals
A Farewell to Kings
Power Windows

5. 'Kid Gloves' appeared on which Rush album. Hint

Hemispheres
Presto
Hold Your Fire
Grace Under Pressure

6. 'Limelight' appeared on which Rush album. Hint

2112
Permenant Waves
Carress of Steel
Moving Pictures

7. 'The Temple of Syrinx' appeared on which Rush album. Hint

A Farewell to Kings
2112
Fly by Night
Presto

8. 'Show Don't Tell' appeared on which Rush album. Hint

Presto
Counterparts
Hold Your Fire
Signals

9. 'Dreamline' appeared on which Rush album. Hint

Test For Echo
Roll the Bones
Grace Under Pressure
Power Windows

10. What Rush album came out after 'Grace Under Pressure'?

Answer: (1985)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Bastille Day' appeared on which Rush album.

Answer: Caress of Steel

2. 'Driven' appeared on which Rush album.

Answer: Test For Echo

3. 'Natural Science' appeared on which Rush album.

Answer: Permanent Waves

4. 'Xanadu' appeared on which Rush album.

Answer: A Farewell to Kings

5. 'Kid Gloves' appeared on which Rush album.

Answer: Grace Under Pressure

6. 'Limelight' appeared on which Rush album.

Answer: Moving Pictures

7. 'The Temple of Syrinx' appeared on which Rush album.

Answer: 2112

8. 'Show Don't Tell' appeared on which Rush album.

Answer: Presto

9. 'Dreamline' appeared on which Rush album.

Answer: Roll the Bones

10. What Rush album came out after 'Grace Under Pressure'?

Answer: Power Windows

Source: Author Tim7518

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 03 2023 : Guest 90: 10/10
Dec 29 2022 : Guest 50: 7/10
Dec 18 2022 : Guest 24: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us