Quiz about Name That Eagles Song
Quiz about Name That Eagles Song

Name That "Eagles" Song Trivia Quiz


This quiz will test how well you know the Eagles songs. I will give the lyrics, then you tell me what song it is.

A multiple-choice quiz by emusaurus. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Eagles

Author
emusaurus
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
147,762
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
9588
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (8/10), Guest 67 (10/10), Guest 24 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Looking for a lover,
Who won't blow my cover,
She's so hard to find."
Hint

Hotel California
Take it Easy
Victim of Love
Life in the Fast Lane

2. "Did you do it for love?
Did you do it for money?
Did you do it for _____?
Did you think you had to, honey?"
Hint

life
you
me
spite

3. "She rushes to his arms, they fall together,
she whispers that it's only for a while."
Hint

Lyin' Eyes
One of these Nights
The Long Run
Take it to the Limit

4. "All alone at the end of the evening
and the bright lights have faded to blue."
Hint

Hotel California
Lying Eyes
One of these Nights
Take it to the Limit

5. "You got your demons, you got desires.
well, I got a few of my own."
Hint

One of these Days
One of these Nights
One of these Moments
One more Time

6. "Relax," said the night man, "We are programmed to receive
You can check out anytime you like but you can never leave."
Hint

Hotel California
Trapped
Take it to the Limit
The Long Run

7. "He had a nasty reputation as a cruel dude
She said he was ruthless said he was crude."
Hint

Life in the Fast Lane
The Long Run
Lyin' Eyes
Big Mean Dude

8. "He was just a hired hand.
Workin' on the dreams he planned to try, the days go by."
Hint

One of these Nights
Manhatten Afternoon
Hard Workin' Man
Tequila Sunrise

9. "Somebody's gonna hurt someone,
before the night is through"
Hint

Heartbreaker
Tequila Sunrise
Heartache Tonight
Hotel California

10. True or False: These Lyrics,"I heard about you and that man there's just one thing I don't understand," are from the song, "Heartache tonight."

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Looking for a lover, Who won't blow my cover, She's so hard to find."

Answer: Take it Easy

Don Felder, Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon, Randy Meisner, Timothy B. Schmitand and Joe Walsh were all members of the Eagles.'
2. "Did you do it for love? Did you do it for money? Did you do it for _____? Did you think you had to, honey?"

Answer: spite

These lyrics come from, 'The Long Run,' 1980. Henley and Frey wrote this song.
3. "She rushes to his arms, they fall together, she whispers that it's only for a while."

Answer: Lyin' Eyes

The word 'she' is in this song 22 times!
4. "All alone at the end of the evening and the bright lights have faded to blue."

Answer: Take it to the Limit

This song was part of the, 'One of These Nights,' album, which was recorded in 1975.
5. "You got your demons, you got desires. well, I got a few of my own."

Answer: One of these Nights

This song was recorded in 1975.
6. "Relax," said the night man, "We are programmed to receive You can check out anytime you like but you can never leave."

Answer: Hotel California

The Hotel California is a real bed and breakfast located in (you guessed it) California, USA.
7. "He had a nasty reputation as a cruel dude She said he was ruthless said he was crude."

Answer: Life in the Fast Lane

This song was from the album, 'Hotel California,' 1976.
8. "He was just a hired hand. Workin' on the dreams he planned to try, the days go by."

Answer: Tequila Sunrise

From the album, 'Desperado' 1973. Henley and Frey wrote this one, as they did many others.
9. "Somebody's gonna hurt someone, before the night is through"

Answer: Heartache Tonight

This song comes from, 'The long run,' album, Oct, 1980. Henley, Frey, Seger and Souther were the authors of this song.
10. True or False: These Lyrics,"I heard about you and that man there's just one thing I don't understand," are from the song, "Heartache tonight."

Answer: False

These lyrics are from a song called, "Victim of love."
Source: Author emusaurus

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 01 2023 : Guest 173: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 67: 10/10
Jan 22 2023 : Guest 24: 7/10
Jan 21 2023 : Guest 213: 10/10
Jan 19 2023 : Guest 172: 9/10
Jan 16 2023 : akira44: 10/10
Jan 12 2023 : heidi66: 9/10
Jan 11 2023 : Guest 73: 9/10
Jan 11 2023 : Guest 180: 8/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us