FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about New Found Glory R US  Lyrics quiz
Quiz about New Found Glory R US  Lyrics quiz

New Found Glory 'R' US - Lyrics quiz


This is the ultimate lyrics quiz for the second, self-titled NFG album (includes a few "Sticks and Stones" questions).

A multiple-choice quiz by darkangelchimp. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
156,379
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
401
- -
Question 1 of 15
1. "I've had so many chances" are lyrics from which song? Hint


Question 2 of 15
2. "Ash his heart onto the ground..." are lyrics from which song? Hint


Question 3 of 15
3. "Helps to forget to be yourself..." are lyrics from which song? Hint


Question 4 of 15
4. "I tip my glass to you..." are lyrics from which song? Hint


Question 5 of 15
5. "You think your on top of the world..." are lyrics from which song? Hint


Question 6 of 15
6. "My heart stopped beating..." are lyrics from which song? Hint


Question 7 of 15
7. "You never know what could come along..." are lyrics from which song? Hint


Question 8 of 15
8. "Being wrong never felt so right..." are lyrics from which song? Hint


Question 9 of 15
9. "How can you say that you love me?..." are lyrics from which song? Hint


Question 10 of 15
10. "That's why I say your name..." are lyrics from which song? Hint


Question 11 of 15
11. "Let me practice this before I say it to you..." are lyrics from which song? Hint


Question 12 of 15
12. "And you're not here..." are lyrics from which song? Hint


Question 13 of 15
13. Which two colours form the label for the song title 'Hit or Miss' on the album insert for 'A New Found Glory'? Hint


Question 14 of 15
14. "An empty chair at all the tables..." are lyrics from which song? Hint


Question 15 of 15
15. Which member of New Found Glory was absent when they played at Leicester University? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I've had so many chances" are lyrics from which song?

Answer: "Hit or Miss"

The band are Jordan Pundik (vocals), Chad Gilbert (guitar), Steve Klein (guitar), Ian Grushka (bass), and Cyrus Bolooki (drums).
2. "Ash his heart onto the ground..." are lyrics from which song?

Answer: "Better Off Dead"

These are the first words mentioned on the album - "New Found Glory."
3. "Helps to forget to be yourself..." are lyrics from which song?

Answer: "Second to Last"

New Found Glory originates from Coral Springs, Florida!
4. "I tip my glass to you..." are lyrics from which song?

Answer: "Ballard for the Lost Romantics"

In 1998, New Found Glory won the Slammie Award, an award given to the best band in Florida.
5. "You think your on top of the world..." are lyrics from which song?

Answer: "Boy Crazy"

Their debut EP was entitled "It's All About the Girls".
6. "My heart stopped beating..." are lyrics from which song?

Answer: "Sincerely Me"

Their 1999 debut was called "Nothing Gold Can Stay".
7. "You never know what could come along..." are lyrics from which song?

Answer: "Vegas"

Soon after the release of their debut album, the group signed with major record label MCA.
8. "Being wrong never felt so right..." are lyrics from which song?

Answer: "Sucker"

Their EP, "From the Screen to your Stereo", was released in the spring of 2000.
9. "How can you say that you love me?..." are lyrics from which song?

Answer: "Black and Blue"

Later in 2000, New Found Glory released their self-titled album.
10. "That's why I say your name..." are lyrics from which song?

Answer: "Eyesore"

They then embarked on a high profile tour, accompanying Blink 182. They were also featured on the Vans Warped Tour alongside The Vandals.
11. "Let me practice this before I say it to you..." are lyrics from which song?

Answer: "All About Her"

This was on the summer edition of Kerrang's! free CD.
12. "And you're not here..." are lyrics from which song?

Answer: "Dressed to Kill"

Their newest album, "Sticks and Stones", was released in 2002.
13. Which two colours form the label for the song title 'Hit or Miss' on the album insert for 'A New Found Glory'?

Answer: Red and Blue

Only a true fan (or the best guesser) could have known that one.
14. "An empty chair at all the tables..." are lyrics from which song?

Answer: "Sonny"

The only question about the "Sticks and Stones" album.
15. Which member of New Found Glory was absent when they played at Leicester University?

Answer: Steve

He was off sick and some fat bloke replaced him. Worth a guess, wasn't it. It was that easy.
Source: Author darkangelchimp

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory Average
2. New Found Glory lyric quiz Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us