FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about TATU
Quiz about TATU

T.A.T.U Trivia Quiz


A quiz about the cool new music duo "t.A.T.u."

A multiple-choice quiz by Ashlea2k2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
Ashlea2k2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
110,303
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2203
- -
Question 1 of 10
1. What is the Russian name for the great hit "All The Things She Said"? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of their 2002 album? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following is one of the girls from "t.A.T.u."? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following is one of the girls from "t.A.T.u."? Hint


Question 5 of 10
5. True or False: They performed in a children's band called "Neposedi" before "t.A.T.u".


Question 6 of 10
6. Which video did Julia have to cut her hair and dye it black for? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the following is a real "t.A.T.u." song? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these is another song by "t.A.T.u." which is not featured on the first album? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these lines from songs is not from a "t.A.T.u." song? Hint


Question 10 of 10
10. What is the weather like in the video of "All The Things She Said"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 90: 8/10
Jun 13 2024 : Guest 90: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the Russian name for the great hit "All The Things She Said"?

Answer: "Ya Soshla S Uma"

It's track number 2 on their album, "200km/h in the Wrong Lane."
2. What is the name of their 2002 album?

Answer: "200km/h in The Wrong Lane"

The Russian version sold over 1,000,000 copies in Russia.
3. Which of the following is one of the girls from "t.A.T.u."?

Answer: Julia Volkova

She is the younger of the two girls.
4. Which of the following is one of the girls from "t.A.T.u."?

Answer: Lena Katina

She is the older one who is 18 years old.
5. True or False: They performed in a children's band called "Neposedi" before "t.A.T.u".

Answer: True

It was a very professional and famous band in Moscow.
6. Which video did Julia have to cut her hair and dye it black for?

Answer: "All The Things She Said"

She originally had long reddish hair similar to Lena's at the moment.
7. Which of the following is a real "t.A.T.u." song?

Answer: "Stars"

The song "Stars" is in English with Russian rap in it.
8. Which of these is another song by "t.A.T.u." which is not featured on the first album?

Answer: "Robot"

It is a dance track by the duet. "Stole" is by Kelly Rowland. "Angels With Dirty Faces" is by Sugababes. "True" is by Jameson feat. Angel Blu.
9. Which of these lines from songs is not from a "t.A.T.u." song?

Answer: "Screws my mind until I lose control, and when the building rocks I know Its got my soul"

"Screws my mind until I lose control, and when the building rocks I know Its got my soul" - "Girls Aloud" - "Sound of The Underground."
"Are we in space do we we belong, some place where no one calls it wrong" - From "Stars"
"I can try to pretend, I can try to forget, but it's driving me mad, going out of my head" - From "All The Things She Said".
"Starting from here, lets make a promise, you and me, let's just be honest" - From "Not Gonna Get Us".
10. What is the weather like in the video of "All The Things She Said"?

Answer: Raining

In the video it is raining and they are trapped behind a wire fence with everyone staring at them.
Source: Author Ashlea2k2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us