FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Chain Of Love
Quiz about The Chain Of Love

The Chain Of Love Trivia Quiz


The Chain of Love is a wonderful song. This is a quiz over it. Most questions are multiple choice. Have fun!

A multiple-choice quiz by likeme. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
likeme
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,556
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1505
- -
Question 1 of 10
1. What is the guy's name who helped the lady with her car? Hint


Question 2 of 10
2. The lady was driving what kind of car? Hint


Question 3 of 10
3. Who sings 'The Chain of Love'? Hint


Question 4 of 10
4. What was the weather like when the lady had a flat? Hint


Question 5 of 10
5. Where was the lady from? Hint


Question 6 of 10
6. You don't owe me a thing, I've ____
_____
___ .

Answer: ( Three Words)
Question 7 of 10
7. How was the lady to repay the guy who changed her tire? Hint


Question 8 of 10
8. The lady wrote a note to the waitress on what? Hint


Question 9 of 10
9. The waitress cryed when she read the note.


Question 10 of 10
10. The song ended with what words? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : loriannie: 3/10
Jun 18 2024 : lydster2: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the guy's name who helped the lady with her car?

Answer: Joe

Jo is also the waitress's husband.
2. The lady was driving what kind of car?

Answer: Mercedes

3. Who sings 'The Chain of Love'?

Answer: Clay Walker

Clay Walker is the best singer ever!
4. What was the weather like when the lady had a flat?

Answer: snow

5. Where was the lady from?

Answer: St. Louis

St. Louis is in Missouri.
6. You don't owe me a thing, I've ____ _____ ___ .

Answer: been there too

The Chain of Love is a great song with a good story.
7. How was the lady to repay the guy who changed her tire?

Answer: to not let the chain of love end with her

8. The lady wrote a note to the waitress on what?

Answer: a napkin

9. The waitress cryed when she read the note.

Answer: true

'There were tears in the waitress's eyes when she read what she wrote'.
10. The song ended with what words?

Answer: I love you, Joe.

If you haven't heard this song, I recommend you to.
Source: Author likeme

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us