FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Twiztid
Quiz about Twiztid

Twiztid Trivia Quiz


Welcome Ninja's and Ninjette's! Now it's time to test your Twiztid skillz! Have fun and Much Clown Love!

A multiple-choice quiz by Clownkisses. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
Clownkisses
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
102,434
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1588
- -
Question 1 of 10
1. In the Twiztid video "Born Twiztid: Beyond The Freek Show", when Jamie was a child, what did he do to his cat? Hint


Question 2 of 10
2. Which two people dance in the background of almost every 'Twiztid' set? Hint


Question 3 of 10
3. Before they were 'Twiztid', what band were they in? Hint


Question 4 of 10
4. Jamie Madrox and Monoxide Child's real names are: Hint


Question 5 of 10
5. Who is Jamie Madrox's favorite "Superhero"? Hint


Question 6 of 10
6. Finish this Twiztid lyric. "Twiztid deeper than that Old French braid, stickier than jam..." Hint


Question 7 of 10
7. Hallowicked 2000 Twiztid put out there 2nd release "FreekShow". True or False


Question 8 of 10
8. In late spring of 1997 the House Of Krazees released "HEAD TRAUMA" on "Asylum Records". True or False?


Question 9 of 10
9. What were the names of Madrox and Monoxide when they were in House of Krazees? Hint


Question 10 of 10
10. In July of 2000, Twiztid released what album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the Twiztid video "Born Twiztid: Beyond The Freek Show", when Jamie was a child, what did he do to his cat?

Answer: He puts him in the microwave

The Twiztid video was suppose to be a documentary about Twiztid's lives, but it was all made up. They weren't born with painted faces or separated at birth etc. Funny none the less.
2. Which two people dance in the background of almost every 'Twiztid' set?

Answer: Michael Myers and Jason Voorhees

Michael Myers and Jason Voorhees are Jamie Madrox's favorite serial killers. Kane Hodder plays Jason Voorhees in 'Friday the 13th' and is down with Twiztid and Psychopathic. He's also wearing a Psychopathic jersey on the 'Jason X' dvd.
3. Before they were 'Twiztid', what band were they in?

Answer: House of Krazees

Back in the day when they were House of Krazees. There was a third band member named R.O.C, also known as Sol. They sounded awesome in House of Krazees but I will always prefer the insane sounds of Twiztid!
4. Jamie Madrox and Monoxide Child's real names are:

Answer: Jamie Spaniola and Paul Methric

5. Who is Jamie Madrox's favorite "Superhero"?

Answer: Batman

Madrox dressed up like Batman on the "Mirror Mirror" tour. Besides Batman he likes Michael Myers and Jason Voorhees.
6. Finish this Twiztid lyric. "Twiztid deeper than that Old French braid, stickier than jam..."

Answer: and jelly phased

This is a lyric from the song "2nd Hand Smoke" on their "Mostasteless" album.
7. Hallowicked 2000 Twiztid put out there 2nd release "FreekShow". True or False

Answer: True

By this time they were getting a good fan base and got coverage from the magazines A.P. and Murder Dog.
8. In late spring of 1997 the House Of Krazees released "HEAD TRAUMA" on "Asylum Records". True or False?

Answer: False

House of Krazees were on Latnem Productions label, which is Mental backwards.That was the last House of Krazees album with all of the original members.
9. What were the names of Madrox and Monoxide when they were in House of Krazees?

Answer: Mr. Bones and Hektic

Twiztid's nicknames are: Madrox and Monoxide Child, Big Stank and Lil Poot, Foe Foe and Big Shank. Jamie's name on "Strangle Mania" is Lucious Johnny Stark.
10. In July of 2000, Twiztid released what album?

Answer: Cryptic Collection

"Cryptic Collecion" featured Mr. Bones' solo tracks and out-takes from "Mostasteless".
Source: Author Clownkisses

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us