FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Book of Twiztid
Quiz about Book of Twiztid

Book of Twiztid Trivia Quiz


One of Psychopathic's best and a favorite of the Juggalos ~~ Twiztid! Let's check them out and their "Green Book"!

A multiple-choice quiz by Crystiannia. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
Crystiannia
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,121
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
731
- -
Question 1 of 10
1. Twiztid is made up of who? Hint


Question 2 of 10
2. "The Green Book" was released in 2002 on what record label? Hint


Question 3 of 10
3. What labelmate appears on the song "Marsh Lagoon"? Hint


Question 4 of 10
4. Twiztid hails from what area? Hint


Question 5 of 10
5. What song is about demonic possesion in New Jersey? Hint


Question 6 of 10
6. Twiztid uses this song to tell off people who think they're just "clones of their mentors." Hint


Question 7 of 10
7. This ICP member hangs on the tune, "I'm the Only 1." Hint


Question 8 of 10
8. "The Green Book" is a book of what? Hint


Question 9 of 10
9. Finish this lyric: "chainsaw, baseball bat, and ..." Hint


Question 10 of 10
10. "The Green Book" is their first CD as a duo.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Twiztid is made up of who?

Answer: Madrox & Monoxide

Also known as James Spanolio (MadRox) and Paul Methric (Monoxide).
2. "The Green Book" was released in 2002 on what record label?

Answer: Psychopathic

Psychopathic, started by ICP, also includes such artists as Dark Lotus, Esham, Zug Island, ABK, and Jumpsteady.
3. What labelmate appears on the song "Marsh Lagoon"?

Answer: Violent J

Jamie and Paul are also members of Dark Lotus, along with Violent J and the other members of the ICP posse.
4. Twiztid hails from what area?

Answer: Detroit

Before they were Twiztid, they were known as HOK (House of Krazees) along with ROC in the early 1990's.
5. What song is about demonic possesion in New Jersey?

Answer: Hom-Sha-Bom

The song is based on one of three "true" accounts of demonic possession in the United States. One of which was a woman from New Jersey -- the basis for this song.
6. Twiztid uses this song to tell off people who think they're just "clones of their mentors."

Answer: Frankenstein

The Summer of 2004 should bring the release of the Twiztid 12" action figures line from Sota Toys.
7. This ICP member hangs on the tune, "I'm the Only 1."

Answer: Shaggy 2 Dope

Shaggs real name is Joseph Utsler and has also gone by the nick names Full Clip and Gweedo.
8. "The Green Book" is a book of what?

Answer: magic

Jamie "MadRox" claims to be an actual warlock and wizard. While Paul "Monoxide" is an actual chain smoker.
9. Finish this lyric: "chainsaw, baseball bat, and ..."

Answer: ax toting

This lyric is from "White Trash with Tat 2's." An autobiographical tune from "The Green Book."
10. "The Green Book" is their first CD as a duo.

Answer: False

"Mosttasteless" was their first CD as Twiztid. The original album art was changed to a more acceptable version.
Source: Author Crystiannia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us