FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Know Tokio Hotel
Quiz about Do You Know Tokio Hotel

Do You Know Tokio Hotel? Trivia Quiz


How much do you know about Tokio Hotel? This is a simple quiz about Tokio Hotel. Please enjoy!

A multiple-choice quiz by Chokehold. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
Chokehold
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
254,815
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1291
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 85 (7/10), Guest 90 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of the band before they came up with 'Tokio Hotel'? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the guys are twins? Hint


Question 3 of 10
3. From what country is Tokio Hotel? Hint


Question 4 of 10
4. What was the first hit the band made? Hint


Question 5 of 10
5. In what year did the band sign with their first record label? Hint


Question 6 of 10
6. Which award did TH win on november 1st, 2007? Hint


Question 7 of 10
7. They came up with the name 'Tokio Hotel' because they all wish to perform in Tokyo someday, and they spend a lot of days at hotels.


Question 8 of 10
8. Georg's motto is: Leb Die Sekunde!(Live the second)


Question 9 of 10
9. 'Gegen Meinen Willen'(Against my will) is a song about: Hint


Question 10 of 10
10. From which song is this sentence? 'Wir müssen jetzt durch diese wand'(We now must go through this wall). Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 13 2024 : Guest 98: 8/10
Apr 13 2024 : Guest 85: 7/10
Apr 10 2024 : Guest 90: 8/10
Apr 08 2024 : Guest 176: 8/10
Apr 08 2024 : Guest 90: 9/10
Apr 08 2024 : Guest 70: 6/10
Apr 07 2024 : Guest 92: 4/10
Apr 05 2024 : Guest 47: 5/10
Apr 02 2024 : Guest 173: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of the band before they came up with 'Tokio Hotel'?

Answer: Devilish

The band was formed in 2001 under the name 'Devilish', by Bill, Tom, Georg and Gustav.
2. Which of the guys are twins?

Answer: Bill and Tom

Bill and Tom Kaulitz are twin brothers. They were born on the first of September in 1989. Tom is the oldest of the two.
3. From what country is Tokio Hotel?

Answer: Germany

Tokio Hotel is a German band. It was founded in Magdeburg.
4. What was the first hit the band made?

Answer: Durch Den Monsun(Through The Monsoon)

In August 2005 they broke through with 'Durch Den Monsun'(Through the monsoon). This song is on the album 'Schrei'(Scream).
5. In what year did the band sign with their first record label?

Answer: 2003

In the year 2003 they were discovered by the German producer 'Peter Hoffmann'. Tokio Hotel signed a record label at Sony BMG, and in 2005 at Universal Music Group.
6. Which award did TH win on november 1st, 2007?

Answer: MTV award

November 1st 2007: Tokio Hotel won the Interact Award at the MTV EMA's in Munich, Germany.
October 2005: they won their first award 'Comet'(Best Newcomer, Supercomet). December 2005: Bambi (Best pop national), and
December 2005: EinsLive Krone (Best newcomer).
7. They came up with the name 'Tokio Hotel' because they all wish to perform in Tokyo someday, and they spend a lot of days at hotels.

Answer: True

All four of them share the same dream to give a concert in Tokyo. They also live in hotels a lot, so they combined those two things, and Tokio Hotel was born!
8. Georg's motto is: Leb Die Sekunde!(Live the second)

Answer: False

'Leb Die Sekunde'(Live the second) is a song they made when they were still 'Devilish'. Now they still use this song for 'Tokio Hotel'. Georg's motto is 'Leb deinen traum'(Live your dream).
9. 'Gegen Meinen Willen'(Against my will) is a song about:

Answer: Parents divorcing

The song 'Gegen Meinen Willen'(Against my will) is about parents who get divorced. It is also about the pain and thoughts the children have to deal with.
10. From which song is this sentence? 'Wir müssen jetzt durch diese wand'(We now must go through this wall).

Answer: Ubers Ende Der Welt(Over the end of the world)

'Übers Ende Der Welt'(Over the end of the world', is the first single from the album 'Zimmer 483'. The album came out 26th of February 2007 in Germany.
Source: Author Chokehold

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us