Quiz about What Did Tori Just Say
Quiz about What Did Tori Just Say

What Did Tori Just Say? Trivia Quiz


Say what? Sometimes Tori Amos jumbles her lyrics in a way that's hard to understand, but if you know Tori's lyrics, this quiz should be fairly simple. I'll give you a line or two of the song- all you have to do is pick which lyric comes next. Good luck!

A multiple-choice quiz by Logan24. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Tori Amos

Author
Logan24
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,182
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1667
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'So maybe you're a four-horse engine with a power drive, I said...' Hint

You can't take what you didn't give, I said
With all the changes flowing into me, I said
A hot kachina that wants into mine, I said
Maybe it's just a little too late, I said

2. 'And how the Russians die on the ice. I got my rape hat on...' Hint

Honey, but you know that I can't do it right
Honey, but you don't think it will be alright
Honey, but you always run away at night
Honey, but I always could accessorize

3. 'Surrender then start your engines...' Hint

The henchman waiting on a cigarette
Because I know now what the truth is
You know I'm soon to be extinguished
You'll know quite soon what my mistake was

4. 'I know I know you well, well better than I used to. Haze all clouded up my mind...' Hint

Picking up the thoughts of what you've never been
Of the ways and the days of why we've never been
In the daze of the why it could've never been
Speaking in the tongues of the days that's never been

5. 'Coquette call in for an ambulance. Reach high, doesn't mean she's holy...' Hint

Just means she's got a cellular handy
Just means that it's her you are staining
Just means she's got you as her baby
Just means you wanna be her little baby

6. 'And hammers he used one on me. Cold war with little boys...' Hint

Lay down in your open grave
Get it on with marmalade
Get in with a bubble gum trade
Trying to get over the day

7. 'Will we be like Atlantis long ago, so assured we're advanced with what we know...' Hint

That our spirit never had time to grow
You know I can't take much more
This earth, you know, she can't take anymore
With our government behind this conspiracy

8. 'Maybe I didn't like to hear, but I still can't believe Speed Racer is dead. So then I thought I'd make some plans...' Hint

But finally thought she'd rather be alone instead
But with my thoughts it's hard to be alone in my head
But I thought she'd rather be with him instead
But Fire thought she'd really rather be Water instead

9. 'How many fates turn around in the overtime? Ballerinas that have fins that you'll never find...' Hint

You thought that you had a bomb, but then why should I
Who else would think you were the bomb such as I
I think that you hit the gong, baby one more time
You thought that you were the bomb, yeah, well so did I

10. 'I'm aware what the rules are, but you know that I will run. You know that I will follow you...' Hint

Over Silbury Hill, through the solar field
But beyond the lunar hills through the martian field
And to the the broken hills though my tears are filled
Over the mining hills through the Devil's Field


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'So maybe you're a four-horse engine with a power drive, I said...'

Answer: A hot kachina that wants into mine, I said

This line is from 'Bliss', the lead single off of Tori's 1999 double album 'to venus and back'.
2. 'And how the Russians die on the ice. I got my rape hat on...'

Answer: Honey, but I always could accessorize

These lines are from 'Talula', which was on Tori's 1996 album 'Boys for Pele'.
3. 'Surrender then start your engines...'

Answer: You'll know quite soon what my mistake was

This is from 'Liquid Diamonds' which is on Tori's 1998 cd 'from the choirgirl hotel'.
4. 'I know I know you well, well better than I used to. Haze all clouded up my mind...'

Answer: In the daze of the why it could've never been

From her 1992 solo debut cd 'Little Earthquakes', this line comes from the song 'Tear in Your Hand'.
5. 'Coquette call in for an ambulance. Reach high, doesn't mean she's holy...'

Answer: Just means she's got a cellular handy

This is from the song 'Siren' that Tori wrote for the movie 'Great Expectations' in 1998, which she also wrote the score for.
6. 'And hammers he used one on me. Cold war with little boys...'

Answer: Get in with a bubble gum trade

This is from the song 'Sugar', one of Tori's MANY B-Sides. The live version of this song can be found on many albums, including the 'Hey Jupiter EP' (1996) and 'to venus and back' (1999). The studio version can be found on the now out-of-print Australian Tour CD 'Under the Pink and More Under the Pink- The B-Sides' (1994).
7. 'Will we be like Atlantis long ago, so assured we're advanced with what we know...'

Answer: That our spirit never had time to grow

This is from Tori's failed punk 80's band Y Kant Tori Read (1989). The song is called 'Floating City'. It's actually a pretty good cd, if you like Tori.
8. 'Maybe I didn't like to hear, but I still can't believe Speed Racer is dead. So then I thought I'd make some plans...'

Answer: But Fire thought she'd really rather be Water instead

This is another B-Side entitled 'Cooling'. The live version of this song can also be found on 'to venus and back' (1999). The studio version can be found on the 'Spark' import (1998).
9. 'How many fates turn around in the overtime? Ballerinas that have fins that you'll never find...'

Answer: You thought that you were the bomb, yeah, well so did I

This line is from 'Spark', which was the first single off of Tori's 1998 album 'from the choirgirl hotel'.
10. 'I'm aware what the rules are, but you know that I will run. You know that I will follow you...'

Answer: Over Silbury Hill, through the solar field

This is part of the beautiful song '1000 Oceans', the second single off of 1999's double album 'to venus and back'.
Source: Author Logan24

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tori Amos' 'Strange Little Girls' Difficult
2. Boys in Tori Amos Songs Average
3. Tori Amos Lyrics Average
4. Tori Amos Average
5. Toriphile Lyrical Quiz Average
6. The Goddess Tori Amos Tough
7. The Tori Rainbow Average
8. Tori Amos Songs Average
9. Tori Amos Lyrics Average
10. Tori Amos- 'Under The Pink' Average
11. Tori Amos Lyrics Easier
12. Tori Amos- Little Earthquakes Easier

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us