FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tori Songs
Quiz about Tori Songs

Tori Songs Trivia Quiz


I'll give you the lyrics of a Tori Amos song and you tell me which song it's from. There are songs from each of her albums. Good luck!

A multiple-choice quiz by Morrigan716. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Tori Amos

Author
Morrigan716
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,600
Updated
Apr 22 23
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
2690
- -
Question 1 of 20
1. We'll start with an easy one: 'Those demi-gods with their nine inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl.' Hint


Question 2 of 20
2. 'Tuna, rubber. A little blubber in my igloo'. Hint


Question 3 of 20
3. 'Heard the eternal footman bought himself a bike to race.' Hint


Question 4 of 20
4. 'Greeting the monster in our Easter dresses. Father says, 'Bow your heads like the Good Book says''. Hint


Question 5 of 20
5. 'We scream in cathedrals. Why can't it be beautiful? Why does there gotta be a sacrifice?' Hint


Question 6 of 20
6. 'Is that what I taste, your supernova juice?' Hint


Question 7 of 20
7. 'I could just pretend that you love me. The night would lose all sense of fear. But why do I need you to love me, when you can't hold what I hold dear?' Hint


Question 8 of 20
8. 'It's time to tell the world we both know it was a girl back in Bethlehem.' Hint


Question 9 of 20
9. 'She's gone to the other side giving us a yo heave ho.' Hint


Question 10 of 20
10. 'In my platforms I hit the floor. I fell face down. Didn't help my brain out.' Hint


Question 11 of 20
11. 'If it seems I'm floating in darkness, well I can't believe that I would keep you from flying.' Hint


Question 12 of 20
12. 'I don't believe you're leaving cause me and Charles Manson like the same ice cream.' Hint


Question 13 of 20
13. ''Too bad the burial was premature,' she said and smiled.' Hint


Question 14 of 20
14. 'You've cut out the flute from the throat of the loon, and at least when you cry now, he can't even hear you.' Hint


Question 15 of 20
15. 'Hey, they found a body. Not sure it was his still they're using his name.' Hint


Question 16 of 20
16. 'Stickers licked on lunchboxes, worshipping David Cassidy. Yeah I mooned him once on Donna's box. She's still in recovery.' Hint


Question 17 of 20
17. 'I don't find that even remotely funny, even on this space cake high.' Hint


Question 18 of 20
18. 'Boys on my left side. Boys on my right side. Boys in the middle and you're not here.' Hint


Question 19 of 20
19. 'Will you even tell her if you decide to make the sky fall?' Hint


Question 20 of 20
20. Bonus question: 'An angel's face is tricky to wear constantly.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : bernie73: 4/20
Apr 29 2024 : Guest 104: 19/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. We'll start with an easy one: 'Those demi-gods with their nine inch nails and little fascist panties tucked inside the heart of every nice girl.'

Answer: 'Precious Things'

From 'Little Earthquakes'
2. 'Tuna, rubber. A little blubber in my igloo'.

Answer: 'Marianne'

From 'Boys For Pele'
3. 'Heard the eternal footman bought himself a bike to race.'

Answer: 'Pretty Good Year'

From 'Under the Pink'
4. 'Greeting the monster in our Easter dresses. Father says, 'Bow your heads like the Good Book says''.

Answer: 'Icicle'

From 'Under the Pink'
5. 'We scream in cathedrals. Why can't it be beautiful? Why does there gotta be a sacrifice?'

Answer: 'Iiee'

From 'From the Choirgirl Hotel'
6. 'Is that what I taste, your supernova juice?'

Answer: 'Bliss'

From 'To Venus and Back'
7. 'I could just pretend that you love me. The night would lose all sense of fear. But why do I need you to love me, when you can't hold what I hold dear?'

Answer: 'Leather'

From 'Little Earthquakes'
8. 'It's time to tell the world we both know it was a girl back in Bethlehem.'

Answer: 'Mohammed My Friend'

From 'Boys For Pele'
9. 'She's gone to the other side giving us a yo heave ho.'

Answer: 'Cornflake Girl'

From 'Under the Pink'
10. 'In my platforms I hit the floor. I fell face down. Didn't help my brain out.'

Answer: 'Playboy Mommy'

From 'From the Choirgirl Hotel'
11. 'If it seems I'm floating in darkness, well I can't believe that I would keep you from flying.'

Answer: '1,000 Oceans'

From 'To Venus and Back'
12. 'I don't believe you're leaving cause me and Charles Manson like the same ice cream.'

Answer: 'Tear in Your Hand'

From 'Little Earthquakes'
13. ''Too bad the burial was premature,' she said and smiled.'

Answer: 'Mr. Zebra'

'From 'Boys For Pele'
14. 'You've cut out the flute from the throat of the loon, and at least when you cry now, he can't even hear you.'

Answer: 'Blood Roses'

From 'Boys For Pele'
15. 'Hey, they found a body. Not sure it was his still they're using his name.'

Answer: 'Past the Mission'

From 'Under the Pink'
16. 'Stickers licked on lunchboxes, worshipping David Cassidy. Yeah I mooned him once on Donna's box. She's still in recovery.'

Answer: 'Jackie's Strength'

From 'From the Choirgirl Hotel'
17. 'I don't find that even remotely funny, even on this space cake high.'

Answer: 'Glory of the 80's'

From 'To Venus and Back'
18. 'Boys on my left side. Boys on my right side. Boys in the middle and you're not here.'

Answer: 'Caught a Lite Sneeze'

From 'Boys For Pele'
19. 'Will you even tell her if you decide to make the sky fall?'

Answer: 'God'

From 'Under the Pink'
20. Bonus question: 'An angel's face is tricky to wear constantly.'

Answer: 'Purple People'

From the B-side of 'Spark'
Source: Author Morrigan716

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tori Amos Lyrics Average
2. What Did Tori Just Say? Average
3. The Goddess Tori Amos Tough
4. Tori Amos Average
5. Tori Amos Songs Average
6. Tori Asks, You Answer Average
7. Tori Amos Lyrics Easier
8. The Tori Rainbow Average
9. Tori Amos Average
10. Some Tori Amos Lyrics Average
11. Tori Amos- Little Earthquakes Easier
12. Who Is Tori Talking About? Average

5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us