Quiz about Tori Amos Songs
Quiz about Tori Amos Songs

Tori Amos Songs Trivia Quiz


You must find the songs! Those lyrics are taken from all her albums. If you are a Tori Amos fan it will be pretty easy! Good luck!

A multiple-choice quiz by veggiekitten. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Tori Amos

Author
veggiekitten
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
84,753
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
1398
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "I see that screen go down in the flames".
Hint

Talula
Blood Roses
Not The Red Baron
Hey Jupiter

2. "I'm trying not to move it's just your ghost passing through". Hint

Putting The Damage On
Agent Orange
Father Lucifer
Caught A Lite Sneeze

3. "The weasel squeaks faster than a seven day week". Hint

Muhammed My Friend
Twinkle
Marianne
Mr. Zebra

4. "Father only you can save my soul". Hint

In The Spring Time of His Voodoo
Not The Red Baron
Professional Widow
Little Amsterdam

5. "And now I've forgotten how to dream my own dream". Hint

Crucify
Winter
Precious Things
Mother

6. "Funny how the distance learns to grow". Hint

China
Happy Phantom
Girl
Tear In Your Hand

7. "You came to make sure that I'm not running". Hint

Pretty Good Year
Cornflake Girl
Past The Mission
Baker Baker

8. "Hard to hide a hundred girls in your hair". Hint

Cloud On My Tongue
Space Dog
Icicle
The Waitress

9. "There's nothing we cannot ever fix I said".

Hint

Yes, Anastasia
Bells For Her
God
Pretty Good Year

10. "Sometimes he's aware that they're drawing him in". Hint

Baker Baker
The Waitress
Pretty Good Year
Past The Mission

11. "Anybody knows you can conjure anything". Hint

Suede
Josephine
Bliss
Glory Of The 80's

12. "You'll know quite soon what my mistake was". Hint

Hotel
Black Dove
Liquid Diamonds
Spark

13. "I am not asking you to believe in me". Hint

Cruel
Playboy Mommy
Jackie's Strength
Pandora's Aquarium

14. "She never let on how insane it was". Hint

Spark
Raspberry Swirl
Black Dove (January)
She's Your Cocaine

15. "But I feel this cake just isn't done". Hint

Cruel
Northern Lad
Pandora's Aquarium
Hotel


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I see that screen go down in the flames".

Answer: Not The Red Baron

From "Boys For Pele" released in 1996. Third album for Tori Amos. Lots of material, something for everyone in there!
2. "I'm trying not to move it's just your ghost passing through".

Answer: Putting The Damage On

From "Boys For Pele" released in 1996. A fabulous song, it's one of those songs that only Tori can sing. She feels the lyrics and her voice is as lovely as ever.
3. "The weasel squeaks faster than a seven day week".

Answer: Marianne

From "Boys For Pele" released in 1996. A very nostalgic song.
4. "Father only you can save my soul".

Answer: Little Amsterdam

From "Boys For Pele" released in 1996.
5. "And now I've forgotten how to dream my own dream".

Answer: Mother

From "Little Earthquakes" released in 1992. This song always makes me think of my mother, a very emotional song.
6. "Funny how the distance learns to grow".

Answer: China

From "Little Earthquakes" released in 1992. This is a beautiful album with great songs such as "Crucify" and "Silent All These Years". Another song, "Me And A Gun" is pretty explicit and Tori sings about when she was raped in 1985. She is a real inspiration for women.
7. "You came to make sure that I'm not running".

Answer: Baker Baker

From "Under The Pink" released in 1994. "Under The Pink" is a great album. Tori even sings the song "Past The Mission" with a guest, Nine Inch Nails' Trent Reznor.
8. "Hard to hide a hundred girls in your hair".

Answer: Cloud On My Tongue

From "Under The Pink" released in 1994. My favourite song from this album, it just can't get out of my head when I hear it!
9. "There's nothing we cannot ever fix I said".

Answer: Bells For Her

From "Under The Pink" released in 1994.
10. "Sometimes he's aware that they're drawing him in".

Answer: Pretty Good Year

From "Under The Pink" released in 1994. This is the first song I've heard from Tori, actually I saw the video and I thought she had such a beautiful voice, that she was a really beautiful woman with a huge talent.
11. "Anybody knows you can conjure anything".

Answer: Suede

From "To Venus And Back" released in 1999. This was a double album, one containing new songs, and the other was a live album.
12. "You'll know quite soon what my mistake was".

Answer: Liquid Diamonds

From "From The Choirgirl Hotel" released in 1998. This album was made after Tori miscarried. It was a traumatic experience for her and she made a whole album to heal her soul.
13. "I am not asking you to believe in me".

Answer: Pandora's Aquarium

From "From The Choirgirl Hotel" released in 1998. Last song from this album, great lyrics.
14. "She never let on how insane it was".

Answer: Black Dove (January)

From "From The Choirgirl Hotel" released in 1998.
15. "But I feel this cake just isn't done".

Answer: Northern Lad

From "From The Choirgirl Hotel" released in 1998.
Source: Author veggiekitten

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tori Amos- Little Earthquakes Easier
2. Tori Amos Lyrics Easier
3. You Only Wish You Were This Cool Easier
4. Tori Amos Lyrical Geography Average
5. Tori Amos- 'Under The Pink' Average
6. Toriphile Lyrical Quiz Average
7. Tori Amos Average
8. Tori Amos Lyrics Average
9. Tori Songs Average
10. Tori Amos Average
11. Tori Lyrics! Come Running! Average
12. The Beekeeper Era Average

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us