Quiz about Tori Amos Under The Pink
Quiz about Tori Amos Under The Pink

Tori Amos- 'Under The Pink' Trivia Quiz


This quiz is all about Tori's incredible second album 'Under The Pink'!

A multiple-choice quiz by blondie_bear. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Tori Amos

Author
blondie_bear
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,368
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
560
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who writes letters and burns CD's in 'Pretty Good Year'? Hint

Neil
Lucy
Greg
Marianne

2. Fill in the blank- "So I want to kill this ______" Hint

Cornflake Girl
Waitress
Baker
Space Dog

3. What song is this line from- "Senator let's be sincere"? Hint

Baker Baker
Yes, Anastasia
The Wrong Band
Past The Mission

4. What kind of girl did Tori use to know in 'Past The Mission'? Hint

Hot
Happy
Sad
Dancing

5. Finish this line from 'Cornflake Girl'- "Rabbit_____". Hint

where'd you put the keys, girl
where'd you hide the remote, girl
where'd you put the cheese, girl
why'd you run away, girl

6. Fill in the blank- "Greeting the monster in our ______ dresses" Hint

Christmas
Easter
Birthday
Holiday

7. In which song on this album is Neil mentioned? Hint

Space Dog
The Waitress
Pretty Good Year
The Wrong Band

8. What song is this line from- "Heard you gone south"? Hint

Yes, Anastasia
Bells For Her
Cornflake Girl
God

9. What song is this line from- "Hard to hide a hundred girls in your hair"? Hint

Bells For Her
Icicle
Pretty Good Year
Cloud On My Tongue

10. Fill in the blank- "I know what you want, the ______ have come."? Hint

Eagles
Magpies
Crows
Hawks


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who writes letters and burns CD's in 'Pretty Good Year'?

Answer: Greg

Greg was the inspiration behind 'Pretty Good Year'. He was confused about women, and he wrote Tori a letter about his frustration.
2. Fill in the blank- "So I want to kill this ______"

Answer: Waitress

Of course, from 'The Waitress'. Tori really felt the album was complete when she added this song in.
3. What song is this line from- "Senator let's be sincere"?

Answer: The Wrong Band

'The Wrong Band' replaced 'Honey' at the last minute, which was Tori's favourite song from the album. She said Pink was very angry at her, but Honey didn't mind!
4. What kind of girl did Tori use to know in 'Past The Mission'?

Answer: Hot

Trent Reznor from Nine Inch Nails sang backing vocals on this track. Tori said that when she first heard him sing "I once knew a hot girl", that it made her cry.
5. Finish this line from 'Cornflake Girl'- "Rabbit_____".

Answer: where'd you put the keys, girl

One of Tori's biggest hits, 'Cornflake Girl' was the first single from 'Under The Pink' released in the UK. A different video was made for the US which was co-directed by Tori!
6. Fill in the blank- "Greeting the monster in our ______ dresses"

Answer: Easter

From the amazing 'Icicle'.
7. In which song on this album is Neil mentioned?

Answer: Space Dog

"Seems I keep getting this story twisted, so where's Neil when you need him?" Neil is Tori's long time friend, and other songs that mention Neil include 'Tear In Your Hand', 'Horses' and 'Carbon'.
8. What song is this line from- "Heard you gone south"?

Answer: God

'God' was the first single released in the US. The video featured Tori being crawled over by dozens of rats and a snake!
9. What song is this line from- "Hard to hide a hundred girls in your hair"?

Answer: Cloud On My Tongue

The amazing 'Cloud On My Tongue'.
10. Fill in the blank- "I know what you want, the ______ have come."?

Answer: Magpies

From the incredible 'Yes, Anastacia'. This song goes for nine minutes and thirty seconds, and is one of my all time favourite songs.
Source: Author blondie_bear

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tori Songs Average
2. Tori Amos Lyrics Average
3. What Did Tori Just Say? Average
4. The Goddess Tori Amos Tough
5. Tori Amos Average
6. Tori Amos Songs Average
7. Tori Asks, You Answer Average
8. Tori Amos Lyrics Easier
9. The Tori Rainbow Average
10. Tori Amos Average
11. Some Tori Amos Lyrics Average
12. Tori Amos- Little Earthquakes Easier

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us