FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Said That In Rock
Quiz about Who Said That In Rock

Who Said That In Rock Trivia Quiz


If you don't know these phrases from rock history, maybe you will later after taking this quiz. I give you the phrase, here we go!

A multiple-choice quiz by gabba. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Difficult Rock

Author
gabba
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
40,126
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2669
Last 3 plays: Guest 120 (3/10), Guest 73 (2/10), Guest 170 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Hey Ho Let's Go!'?

Answer: (think 1 2 3 4. Which band is it?)
Question 2 of 10
2. 'I Am The Lizard king, I Can Do Anything'? Hint


Question 3 of 10
3. 'We Are More Popular Than Jesus'? Hint


Question 4 of 10
4. 'Ha Ha Ha, Ever Get The Feeling You've Been Cheated'? Hint


Question 5 of 10
5. This was asked to a famous producer once regarding how this artist wanted one of his songs to sound like:'Can You Make It Sound Like An Orange'? Hint


Question 6 of 10
6. From which classic music-movie is this line from:'Hello Cleveland!'? Hint


Question 7 of 10
7. 'Any Journalists out there'? Hint


Question 8 of 10
8. 'Everything is messed up as usual'? Hint


Question 9 of 10
9. 'Lets See If We Can Spot The Over Twentyfives in the Audience'? Hint


Question 10 of 10
10. 'Gabba Gabba Hey'?

Answer: (A Band)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 24 2024 : Guest 120: 3/10
Jun 23 2024 : Guest 73: 2/10
Jun 19 2024 : Guest 170: 4/10
Jun 12 2024 : Guest 147: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 98: 4/10
May 28 2024 : Guest 75: 7/10
May 26 2024 : cheeseit223: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Hey Ho Let's Go!'?

Answer: The Ramones

2. 'I Am The Lizard king, I Can Do Anything'?

Answer: Jim Morrison

3. 'We Are More Popular Than Jesus'?

Answer: John Lennon

4. 'Ha Ha Ha, Ever Get The Feeling You've Been Cheated'?

Answer: Johnny Rotten

Mr Rotten said this to his audience during the last Sex Pistols gig. The phrase was not for the audience, it was to himself.
5. This was asked to a famous producer once regarding how this artist wanted one of his songs to sound like:'Can You Make It Sound Like An Orange'?

Answer: John Lennon

The producer was of course Sir George Martin. The song in question was 'I Am The Walrus'.
6. From which classic music-movie is this line from:'Hello Cleveland!'?

Answer: 'Spinal Tap'

From the scene where these guys roam the basement corridors looking for the stagedoor in Cleveland.
7. 'Any Journalists out there'?

Answer: Johnny Rotten

Once again Mr Rotten during a gig on the Sex Pistols re-union tour.
8. 'Everything is messed up as usual'?

Answer: Jim Morrison

Mr Morrison again, at a New York gig in 1970.
9. 'Lets See If We Can Spot The Over Twentyfives in the Audience'?

Answer: Ian Anderson

A line from Jethro Tulls double-live album 'Bursting Out'. Said before the introduction of an early Tull song.
10. 'Gabba Gabba Hey'?

Answer: The Ramones

Source: Author gabba

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us