FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bela Kiss
Quiz about Bela Kiss

Bela Kiss Trivia Quiz


This quiz is on a serial murderer of women, Bela Kiss.

A multiple-choice quiz by Lanire. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. People K-L

Author
Lanire
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
79,174
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
852
- -
Question 1 of 10
1. Where did Bela Kiss live before committing his first crime? Hint


Question 2 of 10
2. What was Bela Kiss' profession? Hint


Question 3 of 10
3. How old was Bela's wife? Hint


Question 4 of 10
4. What name was Bela Kiss using to meet lonely women? Hint


Question 5 of 10
5. How did Bela Kiss dispose of the bodies of the dead women? Hint


Question 6 of 10
6. How were the women killed by Bela Kiss? Hint


Question 7 of 10
7. How many bodies was there found in his house? Hint


Question 8 of 10
8. Bela Kiss was reported dead after becoming a soldier during the World War I.


Question 9 of 10
9. Where was Bela Kiss reported to be seen by Henry Oswald? Hint


Question 10 of 10
10. Was Bela Kiss ever caught?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Bela Kiss live before committing his first crime?

Answer: Hungary

In 1912, he moved to a small town Czinkota with his wife Marie.
2. What was Bela Kiss' profession?

Answer: Tinsmith

Bela Kiss was also interested in occult matters, but back then, many people in small places were superstitious and he did not stand out.
3. How old was Bela's wife?

Answer: 25

His wife was 25 and it was rumored that she had an affair with an artist, Paul Bihary.
4. What name was Bela Kiss using to meet lonely women?

Answer: Hoffman

Bela Kiss put advertisements in the newspaper to meet the women under the name of Hoffman and then he invited them into his apartament in Budapest.
5. How did Bela Kiss dispose of the bodies of the dead women?

Answer: He placed them into containers filled with alcohol

To the constable who asked once what was in the containers, Bela Kiss told that they were filled with gasoline that he saved since the World War was just starting.
6. How were the women killed by Bela Kiss?

Answer: Strangled

Bela Kiss used the same rope as the one he used to strangle, to tie the women up and place them in the containers.
7. How many bodies was there found in his house?

Answer: 24

All the bodies were preserved in alcohol and could be recognized. Among the bodies found were the ones of his wife and her lover. All the others were women.
8. Bela Kiss was reported dead after becoming a soldier during the World War I.

Answer: True

Bela Kiss was reported dead, but during an investigation it was found that the man who was thought to be Bela Kiss was 20 years too young and probably swapped his documents with Bela Kiss.
9. Where was Bela Kiss reported to be seen by Henry Oswald?

Answer: New York

Henry Oswald was a detective, whose nickname was 'Camera Eye' because he had an extraordinary memory of faces. That made many believe that Bela Kiss was indeed in New York, though there have been reports that he has been seen in other places as well.
10. Was Bela Kiss ever caught?

Answer: No

Since no one ever caught Bela Kiss, he was nicknamed 'The Mystery Man of Europe.'
Source: Author Lanire

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us