Quiz about Who Am I Jenny or Penny
Quiz about Who Am I Jenny or Penny

Who Am I? Jenny or Penny Trivia Quiz


Both names are of English origin and Jenny is short for Jennifer meaning "Fair one" and Penny is short for PenÚlope meaning "weaver". Can you identify the correct Jenny or Penny?

A matching quiz by zambesi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Name Game
  8. »
  9. First Names

Author
zambesi
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
403,013
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
304
Last 3 plays: bernie73 (5/10), clevercatz (10/10), Guest 174 (10/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Wife of Rod Stewart  
Penny Pritzker
2. Laverne & Shirley   
Jenny Curran
3. Forrest Gump  
Penny Marshall
4. Blondie Bumstead  
Penny Chenery
5. Swedish Nightingale  
Jenny von Westphalen
6. Wife of Karl Marx  
Penny Singleton
7. United States Secretary of Commerce  
Jenny Lind
8. Baroness  
Jenny Tonge
9. Executed Nazi concentration camp guard  
Jenny-Wanda Barkmann
10. Breeder and owner of racehorse "Secretariat".   
Penny Lancaster






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Wife of Rod Stewart

Answer: Penny Lancaster

Penny Lancaster (b. 1971) is an English model and television personality and the third wife of Sir Rod Stewart since 2007. They have two sons Alastair (b. 2005) and Aiden (b.2011).
2. Laverne & Shirley

Answer: Penny Marshall

Penny Marshall (born Penny Carol Marshall 1943-2018) was an American actress who played the role of Laverne DeFazio on the television sitcom "Laverne & Shirley" (1976-1983). The show was based on two roommate friends who were bottle-cappers in a brewer in Wisconsin in the 1950s. During the series Penny received three nominations for Golden Globe Awards for Best Actress.
3. Forrest Gump

Answer: Jenny Curran

Jenny Curran was a fictional character played by Robin Wright in the 1994 movie "Forrest Gump". The movie received 13 Academy Award nominations winning 6. Jenny Curran was Forrest Gump's childhood friend and after following very different paths they eventually get married, but sadly, not long after they marry she dies from an unnamed disease.
4. Blondie Bumstead

Answer: Penny Singleton

Penny Singleton ( born Mariana Dorothy McNulty 1908-2003) was an American actress who appeared in 28 films between 1938-1950 as the comic-strip heroine Blondie Bumstead. The comic strip was created in 1930 by the American cartoonist Chic Young (1901-1973). In the comic strip Blondie married Dagwood Bumstead in 1933. Penny Singleton also provided the voice in animated series "The Jetsons" (1962-63) of Jane Jetson the wife of George Jetson.
5. Swedish Nightingale

Answer: Jenny Lind

Jenny Lind ( born Johanna Maria "Jenny" Lind 1820-1887) was a Swedish opera singer who was dubbed the "Swedish Nightingale". She performed soprano roles in operas throughout Europe and the USA. She eventually settled in England and in the 1880s was the professor of singing at the Royal College of Music in London.
6. Wife of Karl Marx

Answer: Jenny von Westphalen

Jenny von Westphalen ( born Johanna Bertha Julie Jenny von Westphalen 1814-1881) was a German political activist and theatre critic. Having been childhood friends she married Karl Marx (1818-1883) in 1843 (until her death in 1881) and together they had 7 children.
7. United States Secretary of Commerce

Answer: Penny Pritzker

Penny Sue Pritzker (b. 1959) is an American businesswoman, entrepreneur and was the 38th U.S. Secretary of Commerce from 2013-2017. She was appointed by and served under US President, Barack Obama.
8. Baroness

Answer: Jenny Tonge

Jenny Tonge (born Jennifer Louise Smith in 1941) is a politician in the UK. She was a Member of Parliament for Richmond Park from 1997-2005 as a Liberal Democrat. In 2005 she became a life peer as Baroness Tonge and a member of the House of Lords. She was married to Keith Tonge from 1964 until his death in 2013.
9. Executed Nazi concentration camp guard

Answer: Jenny-Wanda Barkmann

Jenny-Wanda Barkmann (1922-1946) was a German guard in various Nazi concentration camps during WWII. She was a brutal guard to many prisoners and was responsible for sending many women and children to the gas chambers. She was identified and arrested in May 1945 and hung with 10 other guilty Nazi defendants in Poland in July 1946.
10. Breeder and owner of racehorse "Secretariat".

Answer: Penny Chenery

Penny Chenery (born Helen Bates "Penny" Chenery 1922-2017) took over her fathers breeding and racing operation when he became seriously ill in 1967. The Meadow Stable in Virginia had been neglected during the 1960s and was not profitable. Penny turned this around and the Meadow Stable bred Secretariat who became became the first Triple Crown winner in 25 years in 1973.

Not only did Secretariat take the Triple Crown but won numerous races in 1972-73 and in 1999 was honoured with a US Postage Stamp. Penny Chenery received many Thoroughbred racing awards during her career, becoming a Board Member of the Thoroughbred Owners and Breeders Association based in Lexington, Kentucky.
Source: Author zambesi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : bernie73: 5/10
Jan 13 2023 : clevercatz: 10/10
Jan 07 2023 : Guest 174: 10/10
Jan 07 2023 : Guest 94: 5/10
Jan 07 2023 : Guest 174: 6/10
Jan 07 2023 : Guest 77: 10/10

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us