Quiz about 2003 Skins Game  Front 9
Quiz about 2003 Skins Game  Front 9

2003 Skins Game - Front 9 Trivia Quiz


This quiz covers the 2003 Skins game front nine holes played November 29th.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Golf
  8. »
  9. Tournaments

Author
bilig
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,539
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
270
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. At what hole was the first skin won? Hint

4th
2nd
1st
3rd

2. The 2003 Skins game was Fred Couples _____ Skins game entry. Hint

11th
9th
10th
8th

3. Who was the leader after the first nine holes? Hint

Mark O'Meara
Phil Mickelson
Annika Sorenstam
Fred Couples

4. In the front nine, how many holes were good for skins? Hint

5
4
6
3

5. Annika Sorenstam won the 9th hole. How did she win that hole. Hint

39 foot bunker shot for eagle
32 foot pitch from the fairway for eagle
24 foot putt for eagle
41 foot pitch from the rough

6. How many consecutive birdies did Phil Mickelson have in the front nine? Hint

4
5
3
6

7. Fred Couples kissed Annika on the cheek after her 9th hole win.

True
False

8. On the fourth hole, Phil Mickelson sank a long putt for birdie. Who sank a putt to tie Phil and make this hole a carryover hole?

Answer: ( Two words, or just surname )
9. What was the shortest shot in the front nine that won a skin? Hint

3 foot
12 foor
7 foot
5 foot

10. Which player was not involved in a tie creating a carryover of the skin to the next hole on the front nine? Hint

Annika Sorenstam
They all were involved in a tie
Mark O'Meara
Fred Couples


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At what hole was the first skin won?

Answer: 1st

Fred Couples won the first hole with a 15 foot birdie putt.
2. The 2003 Skins game was Fred Couples _____ Skins game entry.

Answer: 10th

Freddy had 58 skins coming into this contest, which was the most ever along with appearances.
3. Who was the leader after the first nine holes?

Answer: Annika Sorenstam

4. In the front nine, how many holes were good for skins?

Answer: 4

There were 5 carryovers. The holes that paid were hole 1, hole 3, hole 5 and hole 9.
5. Annika Sorenstam won the 9th hole. How did she win that hole.

Answer: 39 foot bunker shot for eagle

Her final shot was phenominal, she had the longest distance and probably the hardest shot of the foursome and sank her bunker shot for eagle. The three others had great shots and could have birdied that hole.
6. How many consecutive birdies did Phil Mickelson have in the front nine?

Answer: 4

Phil had a birdie on holes 3 through 6.
7. Fred Couples kissed Annika on the cheek after her 9th hole win.

Answer: False

Mark O'Meara kissed Annika on the cheek after the 9th hole.
8. On the fourth hole, Phil Mickelson sank a long putt for birdie. Who sank a putt to tie Phil and make this hole a carryover hole?

Answer: Annika Sorenstam

Phil won that skin along with the fifth hole skin on the next hole with his birdie putt.
9. What was the shortest shot in the front nine that won a skin?

Answer: 5 foot

Phil Mickelson made a 5 foot putt on the third hole to win two skins.
10. Which player was not involved in a tie creating a carryover of the skin to the next hole on the front nine?

Answer: They all were involved in a tie

Annika tied Phil on the 4th hole, Couples tied twice, O'Meara tied three times and Phil tied three times.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Mixed Majors Matters Tough
2. FedEx Cup Winners Easier
3. The Four Majors Tough
4. Major Golf Champions Average
5. All About Golf's Majors Difficult
6. 2002 Buick Open Tough
7. Golfing Majors Difficult
8. Major Golf Tournament Champions: 2000-2009 Easier
9. Golf's Great Rounds Average
10. Golf Results Tough
11. 2015 Players Championship Average
12. 2002 Golf Majors Very Difficult

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us