FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Baseball Legends
Quiz about Baseball Legends

Baseball Legends Trivia Quiz


This is a quiz is about real baseball players, see how much you know about these legends.

A multiple-choice quiz by Homeboy. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Baseball
  8. »
  9. MLB Records

Author
Homeboy
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
49,294
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
2725
- -
Question 1 of 15
1. Which of these baseball legends had a .302 career batting average with 338 career stolen bases? Hint


Question 2 of 15
2. In my MLB baseball career I won more games than any other lefthanded pitcher. Who am I? Hint


Question 3 of 15
3. I played in a AL record 3,308 games in my major league baseball career. Who am I? Hint


Question 4 of 15
4. Which of these players set the major league record for the most seasons of batting .300 or more, a record which was still standing at the end of the 20th century? Hint


Question 5 of 15
5. Which of these players set a National League record 2,107 runs in his MLB career? Hint


Question 6 of 15
6. In my M.L.B career I hit 521 homeruns and won 6 batting titles. Who am I? Hint


Question 7 of 15
7. Which MLB legend scored 100 or more runs in a record 15 seasons? Hint


Question 8 of 15
8. Which of these legendary pitchers tossed 3 no-hitters and 12 one-hitters in his MLB career? Hint


Question 9 of 15
9. Which one of these players set the MLB career record for the most grandslam homeruns hit, a record which was still standing at the end of the 2000 season? Hint


Question 10 of 15
10. What player has the most career total bases in the American League? Hint


Question 11 of 15
11. Which of these Hall of Fame pitchers has the most opening day wins? Hint


Question 12 of 15
12. In my Major League baseball career I won 20 or more games a M.L.B. record 15 times, a record which was still standing at the end of the 2000 season. Who am I? Hint


Question 13 of 15
13. I hold the Major League record for the most career shutouts by a left-handed pitcher. My record was still standing at the end of the 2000 season. Who am I? Hint


Question 14 of 15
14. Which legendary player set the MLB record for the most 100 walk seasons? Hint


Question 15 of 15
15. Who was the last American league player in the 20th century to hit at least 20 or more home runs in 16 different seasons?

Answer: (Two words, or just surname ... Center stage)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these baseball legends had a .302 career batting average with 338 career stolen bases?

Answer: Willie Mays

2. In my MLB baseball career I won more games than any other lefthanded pitcher. Who am I?

Answer: Warren Spahn

Warren Spahn won 363 games in his MLB career.
3. I played in a AL record 3,308 games in my major league baseball career. Who am I?

Answer: Carl Yaztremski

4. Which of these players set the major league record for the most seasons of batting .300 or more, a record which was still standing at the end of the 20th century?

Answer: Ty Cobb

Ty Cobb hit .300 for 23 consecutive seasons.
5. Which of these players set a National League record 2,107 runs in his MLB career?

Answer: Hank Aaron

6. In my M.L.B career I hit 521 homeruns and won 6 batting titles. Who am I?

Answer: Ted Williams

7. Which MLB legend scored 100 or more runs in a record 15 seasons?

Answer: Hank Aaron

8. Which of these legendary pitchers tossed 3 no-hitters and 12 one-hitters in his MLB career?

Answer: Bob Feller

9. Which one of these players set the MLB career record for the most grandslam homeruns hit, a record which was still standing at the end of the 2000 season?

Answer: Lou Gehrig

10. What player has the most career total bases in the American League?

Answer: Ty Cobb

Ty Cobb had 5,854 total bases in his baseball career.
11. Which of these Hall of Fame pitchers has the most opening day wins?

Answer: Walter Johnson

Walter Johnson won 9 games on opening day.
12. In my Major League baseball career I won 20 or more games a M.L.B. record 15 times, a record which was still standing at the end of the 2000 season. Who am I?

Answer: Cy Young

13. I hold the Major League record for the most career shutouts by a left-handed pitcher. My record was still standing at the end of the 2000 season. Who am I?

Answer: Eddie Plank

Eddie Plank Tossed 69 shutouts in his baseball career.
14. Which legendary player set the MLB record for the most 100 walk seasons?

Answer: Babe Ruth

The bambino had 13 seasons in which he drew 100 or more walks. This record was still standing at the end of the 2000 season.
15. Who was the last American league player in the 20th century to hit at least 20 or more home runs in 16 different seasons?

Answer: Reggie Jackson

Reggie Jackson hit 20 or more homeruns in a season 16 times.
Source: Author Homeboy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us