FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about English Football Teams
Quiz about English Football Teams

English Football Teams Trivia Quiz


This is a quiz on English football teams, their players and managers. Good luck.

A multiple-choice quiz by chaoticmass. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Teams

Author
chaoticmass
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,769
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5279
Last 3 plays: Zaka9 (3/10), Dagny1 (10/10), qpr_rob (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which club did David Beckham leave in 2003 to play for Real Madrid? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the manager of West Ham United from 1994 to 2001? Hint


Question 3 of 10
3. The manager of West Ham United from 1994 to 2001: who did his son play for from 1991 to 2002? Hint


Question 4 of 10
4. Which spice girl married David Beckham in 1999? Hint


Question 5 of 10
5. In 1961, which team became the first team to do the double in the 20th century? Hint


Question 6 of 10
6. Which team played at Maine Road for 70 years, from 1923 to 2003? Hint


Question 7 of 10
7. Which team did Gianlucca Vialli play for, from 1996 to 1999, before becoming a manager? Hint


Question 8 of 10
8. Which previous world player of the year, signed for Manchester City in August 2000? Hint


Question 9 of 10
9. Which team is known as 'The Rams'? Hint


Question 10 of 10
10. For which team did Gary McAllister play for from 2000 to 2002? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 14 2024 : Zaka9: 3/10
Jun 05 2024 : Dagny1: 10/10
May 31 2024 : qpr_rob: 7/10
May 26 2024 : Guest 31: 9/10
May 19 2024 : Inquizition: 6/10
May 18 2024 : zorba_scank: 9/10
May 07 2024 : Guest 157: 9/10
May 03 2024 : turtle52: 9/10
May 02 2024 : great2beme: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which club did David Beckham leave in 2003 to play for Real Madrid?

Answer: Manchester United

2. Who was the manager of West Ham United from 1994 to 2001?

Answer: Harry Redknapp

3. The manager of West Ham United from 1994 to 2001: who did his son play for from 1991 to 2002?

Answer: Liverpool

Jamie Redknapp.
4. Which spice girl married David Beckham in 1999?

Answer: Posh Spice

5. In 1961, which team became the first team to do the double in the 20th century?

Answer: Tottenham Hotspur

6. Which team played at Maine Road for 70 years, from 1923 to 2003?

Answer: Manchester City

7. Which team did Gianlucca Vialli play for, from 1996 to 1999, before becoming a manager?

Answer: Chelsea

8. Which previous world player of the year, signed for Manchester City in August 2000?

Answer: George Weah

He subsequently became President of Liberia in 2018; the first footballer to become a Head of State.
9. Which team is known as 'The Rams'?

Answer: Derby County

Formed in 1884, they won their first-ever Disvision One title in 1971-72.
10. For which team did Gary McAllister play for from 2000 to 2002?

Answer: Liverpool

Hel eft Coventry City to play for Liverpool,then left Liverpoold to return to Coventry City.
Source: Author chaoticmass

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us