FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about English Football Clubs
Quiz about English Football Clubs

English Football Clubs Trivia Quiz


Hi welcome to my quiz! If you know anything about English football then you will ace this quiz. No sweat if you don't.

A multiple-choice quiz by avory. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Teams

Author
avory
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,010
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
6038
Last 3 plays: Guest 167 (0/10), MikeMaster99 (9/10), Mikeytrout44 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. They play at Old Trafford and their nickname is 'The Red Devils'. Who are they? Hint


Question 2 of 10
2. Which team was once owned by Mohammed Al Fayed from 1997 to 2013? Hint


Question 3 of 10
3. Which team used to play at The Dell, from 1898 to 2001? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following teams were relegated from the FA Premier League at the end of the 1999-2000 season? Hint


Question 5 of 10
5. Which league side are known as 'The Gunners'? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Tottenham Hotspur's former home ground, which was demolished in 2017? Hint


Question 7 of 10
7. For which Premier League side did Harry Kewell play for, before he moved to Liverpool in 2003? Hint


Question 8 of 10
8. Complete the name of the following club: _________ Wednesday .

Answer: ( One Word )
Question 9 of 10
9. For which club did Alan Shearer play from 1996 to 2006? Hint


Question 10 of 10
10. Who did the then Manchester United star David Beckham marry in July 1999? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 17 2024 : Guest 167: 0/10
Jun 08 2024 : MikeMaster99: 9/10
Jun 05 2024 : Mikeytrout44: 10/10
May 27 2024 : SisterSeagull: 8/10
May 22 2024 : xxFruitcakexx: 9/10
May 15 2024 : marco51: 4/10
May 10 2024 : Nicobutch: 10/10
May 02 2024 : Em1lyh3: 4/10
Apr 26 2024 : Guest 86: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. They play at Old Trafford and their nickname is 'The Red Devils'. Who are they?

Answer: Manchester United

Glory Glory Man United.
2. Which team was once owned by Mohammed Al Fayed from 1997 to 2013?

Answer: Fulham

Fulham FC was founded in 1879. They joined the Second Division of The Football League in 1907. Their first-ever FA Cup final appearance came almost 100 years after they were formed, when they lost 2-0 to West Ham United.
3. Which team used to play at The Dell, from 1898 to 2001?

Answer: Southampton

The Dell was demolished and was replaced by a housing estate. They moved to St Mary's Stadium.
4. Which of the following teams were relegated from the FA Premier League at the end of the 1999-2000 season?

Answer: Wimbledon

5. Which league side are known as 'The Gunners'?

Answer: Arsenal

The Gunners from Arsenal played at Highbury in London until 2006, when it was demolished. They moved to Emirates Stadium.
6. What is the name of Tottenham Hotspur's former home ground, which was demolished in 2017?

Answer: White Hart Lane

White Hart Lane was the home stadium of Spurs for 188 years from 1899 top 2017.
7. For which Premier League side did Harry Kewell play for, before he moved to Liverpool in 2003?

Answer: Leeds United

Kewell was one of Leeds' band of promising young players, then went to Liverpool.
8. Complete the name of the following club: _________ Wednesday .

Answer: Sheffield

Wednesday were champions of England four times between 1903 and 1930.
9. For which club did Alan Shearer play from 1996 to 2006?

Answer: Newcastle United

Shearer was captain of the England team on 34 occasions (from his 63 caps).
10. Who did the then Manchester United star David Beckham marry in July 1999?

Answer: Posh Spice

An English footy quiz just wouldn't be complete without Posh and Becks! Beckham played for Manchester United from 1992 to 2003, when he moved to Real Madrid.
Source: Author avory

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us