FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guess The Country
Quiz about Guess The Country

Guess The Country Trivia Quiz


I give a European football team and you have to say what country they come from. Quite easy if you know a bit about European football teams.

A multiple-choice quiz by iainscott2002. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Soccer
  8. »
  9. Europe

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
118,083
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4376
Last 3 plays: bulldogBen1 (7/10), psnz (10/10), Guest 82 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where do Galatasaray come from? Hint


Question 2 of 10
2. Where do Viktoria Zizkov come from? Hint


Question 3 of 10
3. Where do Grasshopper Zurich come from? Hint


Question 4 of 10
4. Where do Real Madrid come from? Hint


Question 5 of 10
5. AS Monaco play in which country's league? Hint


Question 6 of 10
6. Where do Panathinaikos come from? Hint


Question 7 of 10
7. Where do Borussia Monchengladbach come from? Hint


Question 8 of 10
8. Where do Anzki Makhachkala come from? Hint


Question 9 of 10
9. Where do Club Bruges come from? Hint


Question 10 of 10
10. Where do St. Patricks come from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 15 2024 : bulldogBen1: 7/10
Jun 07 2024 : psnz: 10/10
May 25 2024 : Guest 82: 9/10
May 20 2024 : 10kittens: 10/10
May 08 2024 : Guest 170: 9/10
May 07 2024 : Guest 82: 6/10
May 04 2024 : Guest 24: 9/10
Apr 30 2024 : Guest 174: 9/10
Apr 20 2024 : donkeehote: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where do Galatasaray come from?

Answer: Turkey

Galatasaray are from Istanbul, with their fiercest rivals being Fenerbahce. They won the UEFA Cup in season 1999-2000. Star players who have played for the Turks include goalkeeper Taffarel, midfielder Hagi, midfielder Tugay and striker Hakan Suker.
2. Where do Viktoria Zizkov come from?

Answer: Czech Republic

A team from Czech Republic who knocked Glasgow Rangers out of the UEFA Cup in season 2002-03.
3. Where do Grasshopper Zurich come from?

Answer: Switzerland

A Swiss team who qualified for the 1994-95 Champions League group stage for the first time.
4. Where do Real Madrid come from?

Answer: Spain

Real Madrid are one of the all time biggest clubs in the world. In season 2002-03 they had star players such as Ronaldo, Zinedine Zidane, Raul, Roberto Carlos, Luis Figo and Fernando Hierro in their squad. At the start of the 2003-04 season, they made their huge squad even bigger by signing England captain & Manchester United star David Beckham.
5. AS Monaco play in which country's league?

Answer: France

Top French players Thierry Henry, Fabian Barthez and David Trezeguet have all played for this club from the principality.
6. Where do Panathinaikos come from?

Answer: Greece

They are one of the three biggest teams in Greece, the other two being AEK Athens and their fierce rivals Olympiakos.
7. Where do Borussia Monchengladbach come from?

Answer: Germany

They come from the German city of Monchengladbach and share a name with one of Germany's biggest clubs, Borussia Dortmund.
8. Where do Anzki Makhachkala come from?

Answer: Russia

They played Glasgow Rangers in a one-off match in Poland in season 2001-02.
9. Where do Club Bruges come from?

Answer: Belgium

One of the biggest clubs in Belgian football. They played in the Champions League group stage in season 1992-93.
10. Where do St. Patricks come from?

Answer: Republic Of Ireland

A top team in the Irish league, their rivals include Shelbourne.
Source: Author iainscott2002

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us