FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about He Said That  2
Quiz about He Said That  2

He Said That? [2] Trivia Quiz


This is my second quiz dealing with quotes said by football players and managers. I hope you will enjoy playing this quiz as much as I enjoyed creating it!

A multiple-choice quiz by Warzycha. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Football Players
  8. »
  9. Quotes by Footballers

Author
Warzycha
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,682
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
694
- -
Question 1 of 10
1. "Why don't the media look at more important matters? I'm not the Pope!" Who do you think could have said that? Hint


Question 2 of 10
2. Terry Venables, former manager of England, once said that "Germany is certainly not Argentina".


Question 3 of 10
3. How did Galatasaray manager Fatih Terim reply when asked about Brazilian midfielder Felipe, who had recently left the Turkish club? Hint


Question 4 of 10
4. "I would like to see how Barcelona and Bayern Munich coped if they could pick only Catalans or Bavarians". Which coach said that?

Answer: (Two Words or just surname. Athletic Bilbao coach (2002-03))
Question 5 of 10
5. Which player made the following statement that, "Tomas Rosicky is a more complete footballer than Zinedine Zidane"? Hint


Question 6 of 10
6. At the press conference after the match between Ajax and Roma for the 2002-03 Champions League second round group stages, Ajax coach Ronald Koeman said that, "If Ajax wasn't satisfying then Roma was a tragedy".


Question 7 of 10
7. "How can I go out at midnight and tell my wife it's to watch football? She'd think I was cheating on her". Now who could have said that? Hint


Question 8 of 10
8. Which goalkeeper said that "It is not normal that a goalkeeper of my history should be a substitute because I can't speak Spanish well"?

Answer: (One Word Only. Paints his face)
Question 9 of 10
9. Which player said that, "Good players should be bought, not sold". Hint


Question 10 of 10
10. "Big stars are almost always easy to coach. The problem usually comes with the less gifted ones who think they are better than they actually are". Which coach said that?

Answer: (Two Words or just surname. South Korean "hero")

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Why don't the media look at more important matters? I'm not the Pope!" Who do you think could have said that?

Answer: Oliver Kahn

Bayern goalkeeper Oliver Kahn reacted like that after being spotted in a disco at 5am and playing golf (during the time he was injured), instead of watching his team play Hannover in the Bundesliga.
2. Terry Venables, former manager of England, once said that "Germany is certainly not Argentina".

Answer: True

The actual meaning of this statement remains a mystery.
3. How did Galatasaray manager Fatih Terim reply when asked about Brazilian midfielder Felipe, who had recently left the Turkish club?

Answer: "He didn't leave us. I threw him out."

Well, I think Terim made his point clear enough!
4. "I would like to see how Barcelona and Bayern Munich coped if they could pick only Catalans or Bavarians". Which coach said that?

Answer: Jupp Heynckes

Jupp Heynckes blamed his club's Basque-only policy for their poor start in the 2002-03 season.
5. Which player made the following statement that, "Tomas Rosicky is a more complete footballer than Zinedine Zidane"?

Answer: Christian Wörns

Dortumnd defender Christian Wörns exaggerated a bit while praising his teamate and did not hesitate to compare Rosicky to Zidane.
6. At the press conference after the match between Ajax and Roma for the 2002-03 Champions League second round group stages, Ajax coach Ronald Koeman said that, "If Ajax wasn't satisfying then Roma was a tragedy".

Answer: True

This was Ronald Koeman's reply to Fabio Capello's (Roma coach) accusations that Ajax hadn't played good enough, even though Ajax had won the match 2-1.
7. "How can I go out at midnight and tell my wife it's to watch football? She'd think I was cheating on her". Now who could have said that?

Answer: Javier Irureta

Deportivo La Coruna coach Javier Irureta made this statement because of the midnight match between Barcelona and Sevilla for the Spanish championship (the match ended 1-1).
8. Which goalkeeper said that "It is not normal that a goalkeeper of my history should be a substitute because I can't speak Spanish well"?

Answer: Rustu

Barcelona goalkeeper Rustu Receber expressed his disappoitment after the club's manger Frank Rijkaard claimed he had left him out because of his lack of Spanish vocabulary.
9. Which player said that, "Good players should be bought, not sold".

Answer: Vieri

Christian Vieri made this statement after his club, Inter, sold strike partner Hernan Crespo to Chelsea.
10. "Big stars are almost always easy to coach. The problem usually comes with the less gifted ones who think they are better than they actually are". Which coach said that?

Answer: Guus Hiddink

A bit unfair on the "less gifted ones", don't you think?
Source: Author Warzycha

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us