FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about He Said That  1
Quiz about He Said That  1

He Said That? [1] Trivia Quiz


This quiz deals with quotes said by soccer players and managers. Some of them are funny, others make no sense, but all of them have really been said! Have fun... I'm sure you will! (most of the info is taken from the "World Soccer" magazine)

A multiple-choice quiz by warzycha. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Football Players
  8. »
  9. Quotes by Footballers

Author
warzycha
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,903
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
879
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following managers said that "I would prefer my wife to get injured rather than one of my players"? Hint


Question 2 of 10
2. "It is my opinion that France is the best team of the tournament. No doubt the quality of the players is such that makes the French national team one of the favourites to win the World Cup." Who made this statement before the catstrophic exit of France in the 2002 World Cup? Hint


Question 3 of 10
3. What did John Toshack answer when asked about Catania (Italy), his new team as a coach? Hint


Question 4 of 10
4. "For the love of Milan, I'm willing to earn less." Which of the following players expressed his feelings about his beloved club? Hint


Question 5 of 10
5. "When you exchange shirts, the shirt you get is usually sweaty and stinks. The one I got from Beckham smelled of cologne." Which famous player said that? Hint


Question 6 of 10
6. Which Bayern Munich player said "We can only hope God is really a Bavarian"? Hint


Question 7 of 10
7. What famous Russian goalkeeper once said that "The joy of seeing Yuri Gagarin flying in space is only superseded by the joy of a good penalty save"?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 8 of 10
8. Football legend George Best once said "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I invested"?


Question 9 of 10
9. "Every job has a risk of some kind. Take Winfried Schaefer for example (Cameroon coach)... you never know when he might be attacked by a lion." This funny quote was said by German coach Bernd Strange, when asked about the dangers of taking control of the Iraq national team?


Question 10 of 10
10. "Stamford Bridge is a wonderful stadium ... for growing potatoes!" Who do you think could have said this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following managers said that "I would prefer my wife to get injured rather than one of my players"?

Answer: Jean Tigana

FuJean Tigana was the one who made this extraordinary statement during the time he was managing Fulham.
2. "It is my opinion that France is the best team of the tournament. No doubt the quality of the players is such that makes the French national team one of the favourites to win the World Cup." Who made this statement before the catstrophic exit of France in the 2002 World Cup?

Answer: Arsene Wenger

France was drawn in group A together with Senegal, Uruguay and Denmark. France lost 0-1 to Senegal, drew 0-0 with Uruguay and lost 0-2 to Denmark. As a result, France did not qualify past the group stages, and did not even manage to score a single goal in the tournament! Conclusion? Arsene Wenger is no good as a prophet!
3. What did John Toshack answer when asked about Catania (Italy), his new team as a coach?

Answer: "Catanha? He is a good player; doesn't he play for Celta?"

Unbelievable, but true!
4. "For the love of Milan, I'm willing to earn less." Which of the following players expressed his feelings about his beloved club?

Answer: Paolo Maldini

Due to the finincial crisis that affected the world of football in 2002, Milan captain Paolo Maldini accepted a 30% cut in his wages.
5. "When you exchange shirts, the shirt you get is usually sweaty and stinks. The one I got from Beckham smelled of cologne." Which famous player said that?

Answer: Ronaldo

Ronaldo made this statement after the 2002 World Cup match between Brazil and England in the quarter finals that ended 2-1 for Brazil. The scorer for England was Micheal Owen in the 23rd minute and the scorers for Brazil were Rivaldo (45th min) and Ronaldinho (50th), who was sent off later on in the match.
6. Which Bayern Munich player said "We can only hope God is really a Bavarian"?

Answer: Elber

Giovane Elber expressed his disappointment following home defeats against Milan and La Coruna in group G of the 2002-03 Champions League season. Bayern finished last in the group having earned just one point.
7. What famous Russian goalkeeper once said that "The joy of seeing Yuri Gagarin flying in space is only superseded by the joy of a good penalty save"?

Answer: Lev Yashin

Lev Yashin was born in Moscow on 22nd October, 1929. He was nicknamed the "Black Panter" because of his agility and his stunning saves. He was the first goalkeeper to be voted European Player of the Year (in 1963) and retired with a record 150 career penalty saves! He made 79 apperances for his national team and passed away in 1991.
8. Football legend George Best once said "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I invested"?

Answer: False

The difference between the true satement and the one mentioned above is that Best said that "... the rest I just squandered." A legendary player, Best was born on 22nd May 22 1946 in Belfast and made history with the colours of Manchester United. Unfortunately for him, his drinking (and other) problems eventually ruined his career.
9. "Every job has a risk of some kind. Take Winfried Schaefer for example (Cameroon coach)... you never know when he might be attacked by a lion." This funny quote was said by German coach Bernd Strange, when asked about the dangers of taking control of the Iraq national team?

Answer: True

Believe it or not, he actually said that!
10. "Stamford Bridge is a wonderful stadium ... for growing potatoes!" Who do you think could have said this?

Answer: Claudio Ranieri

Chelsea manager Claudio Ranieri commented on the conditions of the pitch, even though Stamford Bridge is his club's home ground!
Source: Author warzycha

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us