FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Pork Rinds
Quiz about NFL Pork Rinds

NFL Pork Rinds Trivia Quiz


An all multiple choice quiz about some football stuff. There is only one possible answer if you know your football. I hope that you find something new in it. :-)

A multiple-choice quiz by Nightmare. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Mixture
  8. »
  9. Easy NFL Mixture

Author
Nightmare
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
208,486
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1435
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: toddruby96 (9/10), lance23 (8/10), Guest 205 (10/10).
Question 1 of 10
1. I played for the Baltimore Colts for 13 seasons. I was on the receiving end of Johnny Unitas and company, 68 times in the endzone. After retiring, I coached the New England Patriots for six seasons. Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. I played for the Tulsa Golden Hurricanes in college. The Seahawks ended up with me in the 1976 draft after some wheeling and dealing. Jim Zorn and I went together well as I caught 54 passes in my rookie season. I was a seven-time Pro Bowl receiver, played in 14 Seattle seasons, and wore the number 80. After retiring, I went into politics. Who am I? Hint


Question 3 of 10
3. I was a first round draft pick from North Carolina in the 1981 NFL draft. I shined in my linebacker rookie season, winning the Rookie of the Year award, and was named the NFL MVP in 1986. My Giants uniform had the number 56 on the back, and I terrorized quarterbacks in that uniform for more than 10 seasons. Who am I? Hint


Question 4 of 10
4. This Chicago Bears running back played in only four NFL seasons, but was as famous as his running back partner, Gale Sayers, due to a movie about them both. Who is he? Hint


Question 5 of 10
5. I was a nine-season Chicago Bears linebacker. I made the Pro Bowl in eight of those seasons. Later I also became a chairman for the XFL league. Who am I that wore the number 51? Hint


Question 6 of 10
6. I was the youngest player to be inducted into the Hall of Fame. I once scored six touchdowns in a game in the the 1960s. I wore the number 40 on the back of my uniform. I was a running back. Who am I? Hint


Question 7 of 10
7. This Hall of Fame Super Bowl quarterback owned a nightclub that got him into a bind with the NFL. The quarterback was Joe Namath. What was the name of the nightclub? Hint


Question 8 of 10
8. I was a 1985 first round pick in the draft. I was a lineman, but my coach put me in the game in Super Bowl XX to rush with the ball. I had a rushing touchdown with my number 72 on my back! My nickname was a major household appliance. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. I played for only nine seasons in the NFL, but every season I was also a Pro Bowler. I led my Cleveland Browns by rushing for over 1000 yards, seven times in my career. I was also a good receiver, as I caught most of my passes from QB Milt Plum. I wore the number 32, and bulled my way through the defense. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. In 1964, I was drafted by the Cowboys as a quarterback from Navy. In 11 seasons, I appeared with "America's Team" in five Super Bowls. I wore the number 12 on my back. Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : toddruby96: 9/10
Apr 20 2024 : lance23: 8/10
Apr 14 2024 : Guest 205: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 24: 9/10
Mar 31 2024 : Guest 47: 9/10
Mar 29 2024 : Guest 71: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I played for the Baltimore Colts for 13 seasons. I was on the receiving end of Johnny Unitas and company, 68 times in the endzone. After retiring, I coached the New England Patriots for six seasons. Who am I?

Answer: Raymond Berry

The others were all Green Bay Packers. Berry played with the horseshoe from 1955-1967. He was a five-time Pro Bowler. Berry replaced head coach Ron Meyer, midseason 1984 to take the helm of the Patriots.
2. I played for the Tulsa Golden Hurricanes in college. The Seahawks ended up with me in the 1976 draft after some wheeling and dealing. Jim Zorn and I went together well as I caught 54 passes in my rookie season. I was a seven-time Pro Bowl receiver, played in 14 Seattle seasons, and wore the number 80. After retiring, I went into politics. Who am I?

Answer: Steve Largent

The others listed were all linemen. When Steve retired after the 1989 season, he held the career record for receptions, yardage, and touchdowns. Those records were later broken by some player named Jerry Rice. Largent had eight 1000 yard seasons.
3. I was a first round draft pick from North Carolina in the 1981 NFL draft. I shined in my linebacker rookie season, winning the Rookie of the Year award, and was named the NFL MVP in 1986. My Giants uniform had the number 56 on the back, and I terrorized quarterbacks in that uniform for more than 10 seasons. Who am I?

Answer: Lawrence Taylor

The others never played for the Giants. "LT" retired as a Giant in 1993 with 132.5 sacks. He went to the Pro Bowl an amazing 10 of his 13 seasons, and all consecutive from 1981-1990.
4. This Chicago Bears running back played in only four NFL seasons, but was as famous as his running back partner, Gale Sayers, due to a movie about them both. Who is he?

Answer: Brian Piccolo

The others never played for the Bears. Piccolo played for the Bears from 1966-1969. He scored four rushing touchdowns and one receiving touchdown in his career. He later died, thus the movie, "Brian's Song", was created. The movie casted Billy Dee Williams and James Caan.
5. I was a nine-season Chicago Bears linebacker. I made the Pro Bowl in eight of those seasons. Later I also became a chairman for the XFL league. Who am I that wore the number 51?

Answer: Dick Butkus

The others listed were all offensive linemen. Butkus played from 1965-1973, all with the Bears.
6. I was the youngest player to be inducted into the Hall of Fame. I once scored six touchdowns in a game in the the 1960s. I wore the number 40 on the back of my uniform. I was a running back. Who am I?

Answer: Gale Sayers

The others never wore the number 40, or were ever running backs. Gale played for the Bears from 1965-1971. He scored 20 touchdowns as a rookie. Sayers was the first of two great running backs that the Bears have the privilege of rostering, the other being Walter Payton.
7. This Hall of Fame Super Bowl quarterback owned a nightclub that got him into a bind with the NFL. The quarterback was Joe Namath. What was the name of the nightclub?

Answer: Bachelors III

The NFL Commissioner's office felt that the Bachelors III was not a good connection to the NFL, and Namath was forced to sell out his interest in it. 12 of Namath's 13 seasons were with the New York Jets, and his final with the Rams in 1977. Namath's cockiness led to his prediction of the Jets' Super Bowl victory over the Colts in Super Bowl III.

The Jets were victorious, 16-7. In 1967, Joe was the first quarterback in history to throw for more than 4000 yards in a season. His receivers in order of most receptions were the great George Sauer, Don Maynard, Bill Mathis, and Mark Smolinski. With Joe's bad knees and all, he rushed for only 140 yards throughout his entire career.
8. I was a 1985 first round pick in the draft. I was a lineman, but my coach put me in the game in Super Bowl XX to rush with the ball. I had a rushing touchdown with my number 72 on my back! My nickname was a major household appliance. Who am I?

Answer: William Perry

The others were never linemen in their careers. William 'The Refrigerator' Perry played for the Chicago Bears. After going 15-1 in that regular season, the Bears topped it all off by defeating the Patriots in the Super Bowl, 46-10.
9. I played for only nine seasons in the NFL, but every season I was also a Pro Bowler. I led my Cleveland Browns by rushing for over 1000 yards, seven times in my career. I was also a good receiver, as I caught most of my passes from QB Milt Plum. I wore the number 32, and bulled my way through the defense. Who am I?

Answer: Jim Brown

The others listed were all linemen. Brown later went into the movie business, but not before leading the league in rushing eight times, and having 106 rushing touchdowns in those nine seasons. Jim played from 1957-1965.
10. In 1964, I was drafted by the Cowboys as a quarterback from Navy. In 11 seasons, I appeared with "America's Team" in five Super Bowls. I wore the number 12 on my back. Who am I?

Answer: Roger Staubach

The others were never quarterbacks in the NFL. Both Super Bowl losses came at the hands of the Pittsburgh Steelers, while Roger's wins were against the Dolphins 24-3 and Broncos, 27-10. Staubach was a career Cowboy from 1969-1979.
Source: Author Nightmare

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us