FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Terrell Davis
Quiz about Terrell Davis

Terrell Davis Trivia Quiz


Terrell Davis' short-lived career in which he was instrumental in leading the Broncos to two Super Bowls.

A multiple-choice quiz by Moose356. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Players
  8. »
  9. NFL Players A-D

Author
Moose356
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,287
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
437
Last 3 plays: DaMoopies (9/10), Rizeeve (9/10), Guest 50 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What college did Terrell Davis attend? Hint


Question 2 of 10
2. Which running back was Terrell Davis back-up to in college? Hint


Question 3 of 10
3. In what round of the NFL draft was Terrell Davis selected? Hint


Question 4 of 10
4. Which physical problem bothered Davis while he played in Super Bowl XXXII? Hint


Question 5 of 10
5. How many Pro Bowls did Terrell Davis attend? Hint


Question 6 of 10
6. Which honor has Terrell Davis not received? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these players was not a teammate of Terrell Davis during Super Bowl XXXII? Hint


Question 8 of 10
8. Which celebration was popularized by Terrell Davis and his teammates? Hint


Question 9 of 10
9. Which food company often had Terrell Davis in their commercials? Hint


Question 10 of 10
10. Which job did Terrell have in 2006? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : DaMoopies: 9/10
Jul 08 2024 : Rizeeve: 9/10
Jun 25 2024 : Guest 50: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What college did Terrell Davis attend?

Answer: Georgia

Terrell attended the University of Georgia from 1991-1994.
2. Which running back was Terrell Davis back-up to in college?

Answer: Garrison Hearst

Terrell Davis played in the shadow of Garrison Hearst throughout his college career in the early '90s.
3. In what round of the NFL draft was Terrell Davis selected?

Answer: 6th

Davis was drafted by the Broncos in the sixth round (196th pick overall) of the 1995 NFL Draft.
4. Which physical problem bothered Davis while he played in Super Bowl XXXII?

Answer: Migrane headache

Davis also suffered from migraine headaches, one of which plagued him during that Super Bowl XXXII.
5. How many Pro Bowls did Terrell Davis attend?

Answer: 3

Terrell Davis attended Pro Bowls from 1996-1998.
6. Which honor has Terrell Davis not received?

Answer: NFL Rookie of the Year

Davis never earned NFL Rookie of the Year in 1995 because of an awesome season turned in by New England Patriots running back, Curtis Martin.
7. Which of these players was not a teammate of Terrell Davis during Super Bowl XXXII?

Answer: Jake Plummer

Jake Plummer at the time was a 2nd year quarterback for the Arizona Cardinals.
8. Which celebration was popularized by Terrell Davis and his teammates?

Answer: Mile High Salute

Davis popularized the "Mile High Salute", a military-style salute given to fans and teammates in celebration of a touchdown.
9. Which food company often had Terrell Davis in their commercials?

Answer: Campbells

Terrell was often in Chunky Soup commercials with his mother who would try to always make sure he had his Chunky Soup.
10. Which job did Terrell have in 2006?

Answer: Broadcaster fror NFL network

Terrell also made an appearance in Madden NFL 2006 and served as the player's mentor in the new NFL Superstar mode.
Source: Author Moose356

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Larry Centers Average
2. NFL- Begins with "B" Average
3. NFLs Chris Chambers Tough
4. Gary Anderson Tough
5. Drew Bledsoe Difficult
6. Jerome Bettis Average
7. Rocky Bleier: Pittsburgh Steeler Average
8. NFL- Begins with "A" Average
9. NFL- Begins with "D" Average
10. NFL- Begins with "C" Tough
11. He Hung Up His Cleats? Tough
12. Football Flakes Tough

7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us