FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Twins Stumpers
Quiz about Twins Stumpers

Twins Stumpers Trivia Quiz


Some well and little known facts about the Twins.

A multiple-choice quiz by bcgcolts. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Minnesota Twins

Author
bcgcolts
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
78,656
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1233
- -
Question 1 of 10
1. Who drove in the winning run in game 7 of the 1991 World Series? Hint


Question 2 of 10
2. Against which team did the Twins turn TWO triple plays in one game? Hint


Question 3 of 10
3. Who started, but did not win, game 6 of the 1987 World Series? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the last 20 game winner for the Twins in the 1990s? Hint


Question 5 of 10
5. When the Twins hosted the All-Star Game what were the bases painted to look like? Hint


Question 6 of 10
6. During the 20th century, who hit the last home run for the Twins in World Series play? Hint


Question 7 of 10
7. During the 20th centruy: the last home run for the Twins in World Series play ... off which pitcher was this home run hit? Hint


Question 8 of 10
8. Eric Milton threw his no-hitter against what team? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these four was NOT a part of the Frank Viola-to-the-Mets deal? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of the ballpark that the Twins played their games in 1961?

Answer: (Two words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 30 2024 : Guest 107: 8/10
Apr 26 2024 : Guest 184: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who drove in the winning run in game 7 of the 1991 World Series?

Answer: Gene Larkin

Hit off Alejandro Pena in the 10th inning!
2. Against which team did the Twins turn TWO triple plays in one game?

Answer: Red Sox

3. Who started, but did not win, game 6 of the 1987 World Series?

Answer: Les Straker

4. Who was the last 20 game winner for the Twins in the 1990s?

Answer: Brad Radke

In 1997.
5. When the Twins hosted the All-Star Game what were the bases painted to look like?

Answer: American Flags

Surprisingly since September 11th no other teams has done this!
6. During the 20th century, who hit the last home run for the Twins in World Series play?

Answer: Kirby Puckett

It won game 6 of the 1991 World Series.
7. During the 20th centruy: the last home run for the Twins in World Series play ... off which pitcher was this home run hit?

Answer: Charlie Leibrandt

Normally a starter, Leibrandt served up Kirby's homer in relief.
8. Eric Milton threw his no-hitter against what team?

Answer: Angels

On September 11th, 1999, he became the fourth Twin to pitch a no-hitter when he beat Anaheim, 7-0, at the Metrodome. Eric faced 28 batters that day, striking out 13 and walking only two.
9. Which of these four was NOT a part of the Frank Viola-to-the-Mets deal?

Answer: Carl Willis

They can't all be easy can they?
10. What was the name of the ballpark that the Twins played their games in 1961?

Answer: Metropolitan Stadium

Metropolitan Stadium was the Twins' home in 1961. They moved from Griffith Stadium while playing as the Washington Senators the previous year.
Source: Author bcgcolts

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us