FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Where Did They Sign From
Quiz about Where Did They Sign From

Where Did They Sign From? Trivia Quiz


Where did Manchester United sign these players from?

A multiple-choice quiz by wildheart. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Manchester United

Author
wildheart
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
42,053
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1283
- -
Question 1 of 10
1. Where did United sign Ruud Van Nistelrooy from? Hint


Question 2 of 10
2. Where did United sign Steve Bruce from? Hint


Question 3 of 10
3. Where did United sign Ray Wilkins from? Hint


Question 4 of 10
4. Where did United sign Roy Keane from? Hint


Question 5 of 10
5. Where did United sign Frank Stapleton from? Hint


Question 6 of 10
6. Where did United sign Bryan Robson from? Hint


Question 7 of 10
7. Where did United sign Denis Law from? Hint


Question 8 of 10
8. Where did United sign Jim Leighton from? Hint


Question 9 of 10
9. Where did United sign Henning Berg from? Hint


Question 10 of 10
10. Where did United sign Mickael Silvestre from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 167: 10/10
May 28 2024 : Guest 104: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did United sign Ruud Van Nistelrooy from?

Answer: PSV Eindhoven

Van Nistelrooy was signed for 19 million in April 2001.
2. Where did United sign Steve Bruce from?

Answer: Norwich City

Bruce was signed for 825,000 in December 1987.
3. Where did United sign Ray Wilkins from?

Answer: Chelsea

Wilkins was signed for 825,000 in August 1979.
4. Where did United sign Roy Keane from?

Answer: Nottingham Forest

Keane was signed for 3.75 million in July 1993.
5. Where did United sign Frank Stapleton from?

Answer: Arsenal

Stapleton was signed for 900,000 in August 1981.
6. Where did United sign Bryan Robson from?

Answer: West Bromwich Albion

Robson was signed along with Remi Moses for 1.5 million in October 1981.
7. Where did United sign Denis Law from?

Answer: Torino

Law was signed for free in August 1962.
8. Where did United sign Jim Leighton from?

Answer: Aberdeen

Leighton was signed for 450,000 in June 1988.
9. Where did United sign Henning Berg from?

Answer: Blackburn Rovers

Berg was signed for 5 million in August 1997.
10. Where did United sign Mickael Silvestre from?

Answer: Inter Milan

Silvestre was signed for 1 million in July 1999.
Source: Author wildheart

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us