FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Manchester United Player Nicknames
Quiz about Manchester United Player Nicknames

Manchester United Player Nicknames Quiz


Not too difficult. You have to guess the nickname or who the player is.

A multiple-choice quiz by silverginger. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Manchester United

Author
silverginger
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
70,439
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2172
Last 3 plays: Guest 167 (10/10), Guest 104 (8/10), Guest 65 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Mark Hughes' nickname? Hint


Question 2 of 10
2. Who was given the nickname 'Seba'? Hint


Question 3 of 10
3. What was Bryan Robson's nickname?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. Who's nickname was 'El Beatle'? Hint


Question 5 of 10
5. Brian McClair also had a nickname. What was it? Hint


Question 6 of 10
6. Who's nickname was 'Jaws'?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 7 of 10
7. Ray Wilkins. What was his nickname? Hint


Question 8 of 10
8. I was known as 'The Great Dane'. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. Who was known as 'Big Norm'?

Answer: (Two words, or just surname)
Question 10 of 10
10. 'Dolly and Daisy'. One was Gary Pallister, who was the other? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 167: 10/10
May 29 2024 : Guest 104: 8/10
Apr 15 2024 : Guest 65: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Mark Hughes' nickname?

Answer: Sparky

As of March 2002, Hughes plays for Premiership Blackburn Rovers and is the Manager of the Welsh national team.
2. Who was given the nickname 'Seba'?

Answer: Juan Sebastian Veron

Veron was signed from Lazio in 2001 for 28.1 million.
3. What was Bryan Robson's nickname?

Answer: captain marvel

Robson's nickname came from his leadership and bravery.
4. Who's nickname was 'El Beatle'?

Answer: George Best

Best was given the nickname by the Portuguese press after a European Cup match against Benfica in 1966.
5. Brian McClair also had a nickname. What was it?

Answer: Choccy

McClair scored the only goal of the game in the 1992 League Cup final.
6. Who's nickname was 'Jaws'?

Answer: joe jordan

Joe Jordan's lack of front teeth and his physical presence was the reason for this nickname.
7. Ray Wilkins. What was his nickname?

Answer: Butch

Wilkins captained Chelsea at the age of 18, and played 84 times for England.
8. I was known as 'The Great Dane'. Who am I?

Answer: Peter Schmeichel

Schmeichel captained United to victory in the 1999 European Cup Final, in the absence of the suspended Roy Keane.
9. Who was known as 'Big Norm'?

Answer: norman whiteside

Whiteside retired from football at the age of 26 because of a knee injury.
10. 'Dolly and Daisy'. One was Gary Pallister, who was the other?

Answer: Steve Bruce

After they retired, Steve Bruce became manager of Birmingham City, and Gary Pallister appeared on Sky Sports.
Source: Author silverginger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us