FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Its Mamas Family
Quiz about Its Mamas Family

It's "Mama's Family"! Trivia Quiz


Let's see how well you know the Harper clan.

A multiple-choice quiz by Spice9195. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mama's Family

Author
Spice9195
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
184,247
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4426
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 69 (10/10), Guest 208 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What city does "Mama's Family" take place in? Hint


Question 2 of 10
2. What is Mama's maiden name? Hint


Question 3 of 10
3. Bubba's mother is Ellen.


Question 4 of 10
4. How did Aunt Fran die? Hint


Question 5 of 10
5. What is Iola Boyland's favorite craft medium? Hint


Question 6 of 10
6. In one episode Vinton tried to join a group of guys who get together and play cards. What is the name of their club? Hint


Question 7 of 10
7. The homes on Mama's block were scheduled to be torn down to make way for a new landfill in Raytown. What does Bubba discover about Mama's house? Hint


Question 8 of 10
8. Vinton's son goes by the nickname Buzz. What is his real name? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the supermarket in Raytown? Hint


Question 10 of 10
10. The actors who portray Mama's children are older than the actress who plays Mama.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 174: 10/10
May 22 2024 : Guest 69: 10/10
May 21 2024 : Guest 208: 10/10
May 20 2024 : Guest 174: 5/10
May 19 2024 : debray2001: 9/10
May 19 2024 : MariaVerde: 5/10
May 16 2024 : Guest 24: 7/10
May 14 2024 : Guest 24: 10/10
May 14 2024 : Guest 76: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What city does "Mama's Family" take place in?

Answer: Raytown

Almost every business in Raytown begins with the word Ray.
2. What is Mama's maiden name?

Answer: Crowley

Harper is her married name. Tutweiller is the mayor's last name and Boyland is Iola's last name.
3. Bubba's mother is Ellen.

Answer: False

His mother is Eunice, played by Carol Burnett.
4. How did Aunt Fran die?

Answer: Choked on a toothpick

She died in the ladies room at the Bigger Jigger.
5. What is Iola Boyland's favorite craft medium?

Answer: Felt

She can seem to make anything out of felt.
6. In one episode Vinton tried to join a group of guys who get together and play cards. What is the name of their club?

Answer: The Poker Pals

The Poker Pals wanted Mama in the group more than they wanted Vinton.
7. The homes on Mama's block were scheduled to be torn down to make way for a new landfill in Raytown. What does Bubba discover about Mama's house?

Answer: It was a house of prostitution where the founder of Raytown died

This fact made it a historical landmark so the house couldn't be torn down.
8. Vinton's son goes by the nickname Buzz. What is his real name?

Answer: Vinton Jr.

Ed is Eunice's husband. Alvin is mayor Tutweiler and Bubba was Eunice's son.
9. What is the name of the supermarket in Raytown?

Answer: Food Circus

Naomi is a cashier at Food Circus.
10. The actors who portray Mama's children are older than the actress who plays Mama.

Answer: True

Vicki Lawrence was born in 1949. Ken Berry and Carol Burnett were born in 1933 and Betty White was born in 1922. Alan Kayser, who plays her grandson, is only 13 years younger than her.
Source: Author Spice9195

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us