FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King of the Hill  Food
Quiz about King of the Hill  Food

"King of the Hill" - Food Trivia Quiz


A quiz about the antics involving food on Fox's "King of the Hill".

A multiple-choice quiz by bigmomma1. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
bigmomma1
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
261,262
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4314
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 184 (7/10), Guest 75 (8/10), cashman2 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Revenge of the Lutefisk", who ended up being the man with the terrible smell? Hint


Question 2 of 10
2. Finish this sentence, spoken by Bill Dauterive: "If everybody fried their food..." Hint


Question 3 of 10
3. At Buckley's funeral, Khan told a story about a guy being chased by a ferocious tiger. What did that man eat while hanging from the branch? Hint


Question 4 of 10
4. Why did Peggy and Luanne break into the vending machine at the rest stop? Hint


Question 5 of 10
5. Who developed gout as a result of overeating at a deli? Hint


Question 6 of 10
6. Who got poisoned by Peggy's Apple Brown Betty? Hint


Question 7 of 10
7. Whose horse is "responsible" for the poisoning of Peggy's Apple Brown Betty? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Wedding of Bobby Hill," Luanne replaces the fruit filling of Bobby's beloved fruit pie with which of these? Hint


Question 9 of 10
9. In "Hank's Unmentionable Problem" when Hank can't "make". He does everything possible to get things moving including eating bran muffins, tofu and soy products, cutting out animal fats, etc.


Question 10 of 10
10. In "And They Call it Bobby Love," Bobby eats a ____-ounce steak in ______ minutes just to spite Marie. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 184: 7/10
Jun 12 2024 : Guest 75: 8/10
Jun 11 2024 : cashman2: 6/10
Jun 10 2024 : Guest 74: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 6/10
Jun 06 2024 : Guest 199: 1/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 9/10
Jun 03 2024 : OkieMike: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Revenge of the Lutefisk", who ended up being the man with the terrible smell?

Answer: Bobby

One of the funniest episodes! The new woman minister thinks someone in the congregation hates her when that mystery person (Bobby) eats all her lutefisk and throws the pan away, this leads to someone (Bobby) burning the church down! Cotton gets blamed and repeatedly screams that hilarious line "find the man with the terrible smell!"
2. Finish this sentence, spoken by Bill Dauterive: "If everybody fried their food..."

Answer: there would be no war

In "Mutual of OmAbwah," Bill and Boomhauer try fried bananas at a fair and get inspired to fry just about everything. Eventually they try frying a can of beer, which explodes!
3. At Buckley's funeral, Khan told a story about a guy being chased by a ferocious tiger. What did that man eat while hanging from the branch?

Answer: strawberry

(From "Death of a Propane Salesman II") At the funeral, the minister had very little to say about Buckley, then invited those attending to say a word about him as well. Hilariously, nobody liked Buckley enough to get up - except Khan, who only liked Buckley because he drove Hank crazy!
4. Why did Peggy and Luanne break into the vending machine at the rest stop?

Answer: Peggy only had $20's

This is also from "Mutual of OmAbwah". Hank forgets to mail in his insurance payment, leaving the family uninsured for 36 hours. He calls up Peggy and Luanne who are on the road and orders them to stay put at the rest stop till they're insured again.

He and Bobby are at home trying to "secure the perimeter." Dale sells bee-stings as holistic treatments and Bill and Boomhauer gorge themselves on fried food, eventually setting the alley on fire!
5. Who developed gout as a result of overeating at a deli?

Answer: Bobby

This is from "Love Hurts and So Does Art". Bobby is worried about going to the school dance with Connie so he overeats at the deli.
6. Who got poisoned by Peggy's Apple Brown Betty?

Answer: Kix Brooks

Bobby was bringing it to Brooks and Dunn as a thank you for helping him "get back together with" Connie. On the way, he drops it into the grass (where there have been horses running around). Luanne convinces him that nobody will notice if he scoops it back in.
7. Whose horse is "responsible" for the poisoning of Peggy's Apple Brown Betty?

Answer: John Michael Montgomery

"Peggy's Fan Fair" is a truly hilarious episode! Peggy is convinced that Randy Travis has stolen lyrics and ideas from her for a song. Hank and others don't believe her and think she's over-reacting. Her frustration to prove herself leads to almost drowning Randy Travis and getting accused of trying to poison him!
8. In "The Wedding of Bobby Hill," Luanne replaces the fruit filling of Bobby's beloved fruit pie with which of these?

Answer: dirt

Luanne decides to make Bobby believe that she's pregnant because she didn't take her real birth-control pill- and he's responsible! Hank and Peggy get in on it and take it a step further, telling Bobby that now he'll have to marry Luanne since he's responsible for getting her pregnant. In retaliation, Bobby whittles down sweet-tarts and replaces her birth control pills with them.
9. In "Hank's Unmentionable Problem" when Hank can't "make". He does everything possible to get things moving including eating bran muffins, tofu and soy products, cutting out animal fats, etc.

Answer: False

Hank vehemently rejected all diet changes Peggy and his doctor tried to place upon him. You'd think if you were in his shoes you'd change your ways, at least until things cleared up, but that's what we love about Hank!
10. In "And They Call it Bobby Love," Bobby eats a ____-ounce steak in ______ minutes just to spite Marie.

Answer: 72, 37

It was an emotional breakthrough for Bobby. He had been an absolute wreck when she broke up with him. When she and her parents showed up, he decided to eat their biggest steak - RARE - just to spite his ex. Everyone in the restaurant, including Marie's parents, cheered him on while she sat there stone-faced.
Source: Author bigmomma1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us