FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King Of The Hill Quotes
Quiz about King Of The Hill Quotes

'King Of The Hill' Quotes Trivia Quiz


This is a quiz about the best show on tv since 'Futurama' got cancelled, this is all quotes.

A multiple-choice quiz by filo_4000. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
filo_4000
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
67,792
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7116
Last 3 plays: Guest 35 (9/10), Guest 170 (8/10), OkieMike (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Hank, you're living back in the days of black and white TVs and a democratically elected Congress.' Hint


Question 2 of 10
2. 'The truth is like sunlight. People used to think it's good for you.' Hint


Question 3 of 10
3. 'My sloppy joe is all sloppy and no joe!'

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. 'I love you propane man.' Hint


Question 5 of 10
5. 'Ovaries, uvula, uterus, VAGINA!' Hint


Question 6 of 10
6. 'Let's get this one - it's like watching TV except the show's about wet clothes moving round and round.' Hint


Question 7 of 10
7. 'That boy ain't right.'

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. I don't take no anesthetic. Did Lincoln ask for any girlie gas when they blowed his head off?' Hint


Question 9 of 10
9. 'There's some milk in the fridge that's about to go bad...And there it goes.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Yeah man, I tell ya what, man. That dang ol' Internet, man. You just go on there and point and click. Talk about W-W-dot-W-com. An' lotsa nekkid chicks on there, man. Click. Click. Click. Click. Click. It's real easy, man.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 08 2024 : Guest 35: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 8/10
Jun 03 2024 : OkieMike: 5/10
May 21 2024 : Guest 156: 9/10
May 19 2024 : PHILVV: 10/10
May 12 2024 : Guest 73: 8/10
May 09 2024 : Guest 76: 10/10
May 08 2024 : Guest 142: 10/10
May 05 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Hank, you're living back in the days of black and white TVs and a democratically elected Congress.'

Answer: Dale

Dale said this to Hank because of Hank's insistence to use worms for fishing bait.
2. 'The truth is like sunlight. People used to think it's good for you.'

Answer: Nancy

Nancy is a weather lady.
3. 'My sloppy joe is all sloppy and no joe!'

Answer: Bobby

4. 'I love you propane man.'

Answer: Peggy

Peggy was talking to Hank, who works Strickland Propane.
5. 'Ovaries, uvula, uterus, VAGINA!'

Answer: Peggy

Peggy had to teach a sex ed class.
6. 'Let's get this one - it's like watching TV except the show's about wet clothes moving round and round.'

Answer: Bobby

Bobby's view on buying a tumble dryer.
7. 'That boy ain't right.'

Answer: Hank

8. I don't take no anesthetic. Did Lincoln ask for any girlie gas when they blowed his head off?'

Answer: Cotton

Cotton received Purple Heart for having his shins blown off in the war.
9. 'There's some milk in the fridge that's about to go bad...And there it goes.'

Answer: Bobby

When Bobby was on Ritalin.
10. 'Yeah man, I tell ya what, man. That dang ol' Internet, man. You just go on there and point and click. Talk about W-W-dot-W-com. An' lotsa nekkid chicks on there, man. Click. Click. Click. Click. Click. It's real easy, man.'

Answer: Boomhauer

An easy last one.
Source: Author filo_4000

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us