FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about KOTHology
Quiz about KOTHology

KOTHology Trivia Quiz


For you "King of the Hill" heads out there, this should be a fun quiz.

A multiple-choice quiz by roblyn321. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
roblyn321
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
323,366
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
389
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: cashman2 (7/10), Guest 74 (6/10), Guest 35 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the season 9 episode "Bobby on Track", what is the nickname Bobby earns while on the track team? Hint


Question 2 of 10
2. In "After the Mold Rush", Peggy is reading a pamphlet called "So You Got Mold". She finds out a celebrity had his dog, Muffin, die from mold. Who was that celebrity. Hint


Question 3 of 10
3. In "Perils of Polling", Dale takes Hank to an outlet mall on polling day. What is the reason Hank tells Dale he needs his keys? Hint


Question 4 of 10
4. In "Lady and Gentrification", hipsters change the type of fish in the fish tacos, infuriating Hank and Enrique. What kind of fish do the hipsters put in the fish tacos? Hint


Question 5 of 10
5. What street do the Hills live on? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the strip club Buck Strickland regularly goes to? Hint


Question 7 of 10
7. We find out what Boomhauer does for a living in "To Sirloin With Love". What is Boomhauer's career?

Answer: (2 words, it's a government job)
Question 8 of 10
8. In "The Witches of East Arlen", Bobby buys his Tarot cards at the Mega-Lo Mart.


Question 9 of 10
9. What is the name of the guy who referred Hank to the Co-Op organic foods market, in the episode "Raise the Steaks"? Hint


Question 10 of 10
10. What state was Hank born in?

Answer: (2 words, not Texas)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : cashman2: 7/10
Jun 10 2024 : Guest 74: 6/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 8/10
Jun 05 2024 : mallikai: 5/10
May 29 2024 : Guest 71: 8/10
May 12 2024 : Guest 73: 9/10
May 09 2024 : Guest 76: 9/10
May 08 2024 : Guest 142: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the season 9 episode "Bobby on Track", what is the nickname Bobby earns while on the track team?

Answer: The Stick

After Bobby's joke of a performance in a charity run, Hank forces him to join the track team.
2. In "After the Mold Rush", Peggy is reading a pamphlet called "So You Got Mold". She finds out a celebrity had his dog, Muffin, die from mold. Who was that celebrity.

Answer: Ed McMahon

The pamphlet also says Erin Brockovich had mold.
3. In "Perils of Polling", Dale takes Hank to an outlet mall on polling day. What is the reason Hank tells Dale he needs his keys?

Answer: He bought him a leather keychain

Later Dale realizes Hank has tricked him, because he says Hank knows he doesn't like keychains.
4. In "Lady and Gentrification", hipsters change the type of fish in the fish tacos, infuriating Hank and Enrique. What kind of fish do the hipsters put in the fish tacos?

Answer: Salmon

To get all the hipsters to move out, all of the Hill's friends act like they have just moved into the neighborhood. The hipsters did not want to live by the white hillbillies.
5. What street do the Hills live on?

Answer: Rainey St.

Metioned in many episodes, the Hills are surely proud of it too.
6. What is the name of the strip club Buck Strickland regularly goes to?

Answer: Jugstore Cowboys

In "24 Hour Propane People" Buck stopped going to Jugstore Cowboys and Strickland Propane had a noticeable boost in revenue.
7. We find out what Boomhauer does for a living in "To Sirloin With Love". What is Boomhauer's career?

Answer: Texas Ranger

It is revealed at the end of the episode. Boomhauer sets his wallet down, and it zooms in on his badge, revealing him as a Texas Ranger.
8. In "The Witches of East Arlen", Bobby buys his Tarot cards at the Mega-Lo Mart.

Answer: False

He actually bought them at a flea market. He gets mixed up with a group of nerds into witchcraft.
9. What is the name of the guy who referred Hank to the Co-Op organic foods market, in the episode "Raise the Steaks"?

Answer: Appleseed

Hank ends up stealing a cow form the store's farm, after the store accepts a buyout from Mega-Lo Mart.
10. What state was Hank born in?

Answer: New York

Hank is attempting to get his native Texan license plate in, "Yankee Hankee", when the story is uncovered.
Source: Author roblyn321

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us