FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King of the Hill
Quiz about King of the Hill

Very Easy King of the Hill Quiz | 10 Questions | Television


Here is a simple quiz on "King of the Hill."

A multiple-choice quiz by linkinpark_lp. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,643
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
13041
Last 3 plays: cashman2 (10/10), Guest 172 (10/10), Guest 35 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is Hank's wife? Hint


Question 2 of 10
2. What is Hank and Peggy's son's name? Hint


Question 3 of 10
3. What is their dog's name? Hint


Question 4 of 10
4. Who sprays bugs for a living? Hint


Question 5 of 10
5. Who is fat and divorced? Hint


Question 6 of 10
6. What is Dale's wife's name? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Hank's father? Hint


Question 8 of 10
8. What does Hank sell for a living? Hint


Question 9 of 10
9. What does Bill do for a living? Hint


Question 10 of 10
10. Where does Dale's dad work at? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : cashman2: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 10/10
Jun 05 2024 : sonicblast: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 75: 4/10
Jun 03 2024 : OkieMike: 9/10
May 30 2024 : Guest 71: 3/10
May 27 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Hank's wife?

Answer: Peggy

Hank's wife's name is Peggy and she happens to be particularly good at Boggle.
2. What is Hank and Peggy's son's name?

Answer: Bobby

Hank and Peggy's fat little blonde-haired son is named Bobby. Bobby is often caught doing girly things.
3. What is their dog's name?

Answer: Ladybird

The family's brown dog has arthritis and she is pretty old.
4. Who sprays bugs for a living?

Answer: Dale

Dale Gribble is an exterminator.
5. Who is fat and divorced?

Answer: Bill

Bill is on the chubby side and is divorced. Bill is always wearing a dirty white t-shirt that looks like it has never been washed.
6. What is Dale's wife's name?

Answer: Nancy

Dale's wife is name is Nancy. Dale doesn't realize what is going on between his wife and John Redcorn.
7. Who is Hank's father?

Answer: Cotton

His father's name is Cotton, and Hank doesn't get along too well with Cotton.
8. What does Hank sell for a living?

Answer: Propane

Hank sells propane and propane accessories at Strickland Propane.
9. What does Bill do for a living?

Answer: cuts hair

Bill gets the exciting job of shaving every head that enters the Army.
10. Where does Dale's dad work at?

Answer: Gay Rodeo

Dale's dad works at the gay rodeo. Dale rarely ever sees his father and they don't have a great relationship.
Source: Author linkinpark_lp

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us