FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King of the Trivia Hill
Quiz about King of the Trivia Hill

King of the Trivia Hill Trivia Quiz


This is general trivia about the "King of the Hill" universe.

A multiple-choice quiz by sunrose22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
sunrose22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
374,870
Updated
Jan 22 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
541
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (6/10), Guest 35 (7/10), Guest 170 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Peggy's legal, wedded name? Hint


Question 2 of 10
2. What is Bobby's middle name? Hint


Question 3 of 10
3. How many biological siblings does Hank have? Hint


Question 4 of 10
4. So, are the Souphanousinphones Chinese or Japanese? Hint


Question 5 of 10
5. What is Cotton Hill most proud of? Hint


Question 6 of 10
6. When Cotton names his son with the initials GH, what does it stand for? Hint


Question 7 of 10
7. Dale Gribble thinks his son, Joseph, is full Caucasian, but everyone else knows that Joseph is part _____. Hint


Question 8 of 10
8. What channel is usually blocked in the Hill house (that is actually confirmed)? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following does Hank never get diagnosed or treated for (that we know of)? Hint


Question 10 of 10
10. How many televisions are typically in the Hill house? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Guest 174: 6/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 7/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 7/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 10/10
May 31 2024 : Guest 24: 6/10
May 29 2024 : Guest 71: 9/10
May 27 2024 : Guest 35: 5/10
May 23 2024 : Guest 97: 4/10
May 20 2024 : Guest 67: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Peggy's legal, wedded name?

Answer: Margaret Hill

Although most people know the Hill matriarch as Peggy, she is legally named Margaret. Her middle name is unknown, except that it starts with a J.
2. What is Bobby's middle name?

Answer: Jeffrey

Bobby's full name is Robert Jeffrey Hill.
3. How many biological siblings does Hank have?

Answer: 2

Hank has two brothers: GH and Junichiro.
4. So, are the Souphanousinphones Chinese or Japanese?

Answer: Neither

Kahn Souphanousinphone and his family are Laotian.
5. What is Cotton Hill most proud of?

Answer: He killed fifty men

Cotton killed 50 men in WWII, where he also lost his shins.
6. When Cotton names his son with the initials GH, what does it stand for?

Answer: Good Hank

Cotton names his baby son Good Hank to imply that his other son is Bad Hank.
7. Dale Gribble thinks his son, Joseph, is full Caucasian, but everyone else knows that Joseph is part _____.

Answer: Native American

Dale's wife, Nancy, had a notorious affair with a Native American playboy named John Redcorn. The affair created a baby boy named Joseph, whom Dale believes to be his own.
8. What channel is usually blocked in the Hill house (that is actually confirmed)?

Answer: Fox

"King of the Hill" originally aired on Fox, which Hank blocks except during football season.
9. Which of the following does Hank never get diagnosed or treated for (that we know of)?

Answer: Post-Traumatic Stress Disorder

Throughout the show, Hank has flashbacks of a rather traumatic childhood with his father. However, he is never officially diagnosed with PTSD.
10. How many televisions are typically in the Hill house?

Answer: 4

Throughout the show, you will find that there are televisions in four rooms: Bobby's room, Luanne's room/the den, the living room, and the master bedroom.
Source: Author sunrose22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us