FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King of the Hill  Who Said That
Quiz about King of the Hill  Who Said That

"King of the Hill" - Who Said That? Quiz


I'll name a notable or recurring quote, you tell me who said it! This will stem across the entire history of "King of the Hill".

A multiple-choice quiz by cavalier87. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
cavalier87
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
405,043
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
452
Last 3 plays: Guest 35 (9/10), Guest 170 (8/10), Guest 104 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Why would anyone do drugs when they can just mow a lawn?" Hint


Question 2 of 10
2. "Uncle Hank, I quit being a virgin the first time I had sex." Hint


Question 3 of 10
3. "No coincidence. I like to hump, I like to eat, and I don't like to drive." Hint


Question 4 of 10
4. "Soccer was invented by European ladies to keep them busy while their husbands did the cooking." Hint


Question 5 of 10
5. "Ah, leave it to a woman to turn God's house into a love shack." Hint


Question 6 of 10
6. "Guns don't kill people, the government does." Hint


Question 7 of 10
7. "Dale, you giblet-head, we live in Texas. It's already 110 degrees in the summer, and if it gets one degree hotter, I'm gonna kick your ass!" Hint


Question 8 of 10
8. "I'm all jacked up on America right now! Anyone want to hear me recite the Constitution?" Hint


Question 9 of 10
9. "I'm out there diggin' holes, fallin' into them, climbin' out, tryin' again, and tomorrow, I'm gonna hang outside at a ladies prison. And the first thing those lady cons are gonna see after 20 years? Is me. Will I get one? Experience says no. Will I be out there next month? If I'm alive you better believe it. You gotta get right back up on that tanning bed, slip into a tight t-shirt, wash off some of that cologne, and get yourself out of that tunnel and into some strange woman's bed!" Hint


Question 10 of 10
10. "Pocket Sand!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 08 2024 : Guest 35: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 8/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 108: 7/10
Jun 03 2024 : OkieMike: 6/10
May 28 2024 : Guest 49: 7/10
May 21 2024 : Guest 156: 9/10
May 19 2024 : Guest 198: 10/10
May 19 2024 : PHILVV: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Why would anyone do drugs when they can just mow a lawn?"

Answer: Hank Hill

Hank says this liner in season nine's "Yard, She Blows!"
2. "Uncle Hank, I quit being a virgin the first time I had sex."

Answer: Luanne Platter

This quote is said by Luanne in season five's "Luanne Virgin 2.0". Luanne is certainly not short on comedic relief quotes like this one.
3. "No coincidence. I like to hump, I like to eat, and I don't like to drive."

Answer: Buck Strickland

Strickland uses this line during season four's "High Anxiety".
4. "Soccer was invented by European ladies to keep them busy while their husbands did the cooking."

Answer: Hank Hill

Hank says this quote in season three's "Three Coaches and a Bobby".
5. "Ah, leave it to a woman to turn God's house into a love shack."

Answer: Cotton Hill

Cotton Hill speaks this line in disgust during season three's "Revenge of the Lutefisk".
6. "Guns don't kill people, the government does."

Answer: Dale Gribble

Arguably the most iconic Dale Gribble liner ever, this one is heard during season two's "How to Fire a Rifle Without Really Trying".
7. "Dale, you giblet-head, we live in Texas. It's already 110 degrees in the summer, and if it gets one degree hotter, I'm gonna kick your ass!"

Answer: Hank Hill

This line is spoken during the pilot.
8. "I'm all jacked up on America right now! Anyone want to hear me recite the Constitution?"

Answer: Dale Gribble

While Hank's noticeable nationalist stances would make him seem to have said this, it was actually Dale! He says this in season nine's "Dale to the Chief".
9. "I'm out there diggin' holes, fallin' into them, climbin' out, tryin' again, and tomorrow, I'm gonna hang outside at a ladies prison. And the first thing those lady cons are gonna see after 20 years? Is me. Will I get one? Experience says no. Will I be out there next month? If I'm alive you better believe it. You gotta get right back up on that tanning bed, slip into a tight t-shirt, wash off some of that cologne, and get yourself out of that tunnel and into some strange woman's bed!"

Answer: Bill Dauterive

This was a surprisingly emotional pep talk Bill gave to Boomhauer in season six's "Dang Ol' Love".
10. "Pocket Sand!"

Answer: Dale Gribble

Shouted in season six's "Soldier of Misfortune", this is definitely one of Dale Gribble's most memorable moments in the show.
Source: Author cavalier87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "King of the Hill" Average
2. "King of the Hill" - Food Tough
3. 'King Of The Hill' Quotes Average
4. King of the Hill Average
5. King of the Hill Tough
6. King of the Hill Average
7. King of the Hill Very Easy
8. King Of The Hill Easier
9. King of the Trivia Hill Average
10. KOTHology Average
11. The King of "King of the Hill" Trivia Average

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us