FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about King of the Hill
Quiz about King of the Hill

Television Quiz: King of the Hill | 10 Questions


This quiz is about the TV show "King of the Hill" on Fox.

A multiple-choice quiz by iggy4. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. King Of The Hill

Author
iggy4
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
193,752
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
8259
Last 3 plays: Guest 172 (3/10), Guest 70 (3/10), cashman2 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Do all four of the guys who drink beer in the alley have four letters in their first names or the name that is short for their first name?


Question 2 of 10
2. Who calls Peggy "Hank's Wife"? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the cult that Luanne joined? Hint


Question 4 of 10
4. Who mooned Governor Ann Richards? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the girl that Peggy smuggled in from Mexico? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Peggy spank one day in school? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Dale's vehicle? Hint


Question 8 of 10
8. In the first season, what is Hank's position at his job? Hint


Question 9 of 10
9. Who caused the Mega Lo Mart to blow up? Hint


Question 10 of 10
10. What was Bobby's nickname when he pretended to be in high school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 172: 3/10
Jun 13 2024 : Guest 70: 3/10
Jun 11 2024 : cashman2: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 10 2024 : Guest 5: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 170: 10/10
Jun 03 2024 : OkieMike: 4/10
May 23 2024 : Trinihart: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Do all four of the guys who drink beer in the alley have four letters in their first names or the name that is short for their first name?

Answer: Yes

Hank, Dale, and Bill all have four letters. Jeff is Boomhauer's first name; it was revealed in season 13 when he opened his wallet and his ID was shown. Even though William has 7 letters, the name that is short for his name is Bill.
2. Who calls Peggy "Hank's Wife"?

Answer: Cotton

Cotton is Hank's dad. He goes to night clubs and harasses women.
3. What was the name of the cult that Luanne joined?

Answer: Omega

Thinking it was just a sorority, Luanne joined the Omega House, where nobody ate very much, they sold jams and jellies, and they called everyone Jane.
4. Who mooned Governor Ann Richards?

Answer: Hank

Bill confessed to mooning her to protect Hank, and after that, he dated her for a while.
5. What was the name of the girl that Peggy smuggled in from Mexico?

Answer: Lupe

Peggy led a field trip to Mexico, and since Peggy cannot speak Spanish well, she didn't know that Lupe was not a student on the field trip, and brought her back on the bus.
6. Who did Peggy spank one day in school?

Answer: Dooley

Dooley pulled her pants down in class. Peggy got mad and spanked him.
7. What is the name of Dale's vehicle?

Answer: The Bug-a-bago

There is an upside down bug model on top of his van. His van says "Dale's Dead Bug" (his extermination business) but the actual name they call the van is the Bug-a-bago.
8. In the first season, what is Hank's position at his job?

Answer: Assistant Manager

Hank sells propane and propane accessories. For most of the series, he is the Assistant Manager at Strickland Propane.
9. Who caused the Mega Lo Mart to blow up?

Answer: Buckley

Buckley was dragging a propane tank on the floor, which caused a gas leak.
10. What was Bobby's nickname when he pretended to be in high school?

Answer: Kidney Boy

Bobby liked hanging around the high school kids, so he pretended to have a kidney disease that made him short.
Source: Author iggy4

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us